Sevilla – Alaves ponturi pariuri 23.05.2021

sevilla alaves ponturi pariuri

Duminica, in ultimul meci al campionatului Spaniei, se vor intalni Sevilla si Alaves. Partida are importanta doar ca si ultima impresie in acest campionat, pentru ambele echipe.

Incepand cu ora 22:00, stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, va fi gazda partidei care va fi arbitrata de Isidro Diaz de Mera.

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Netbet, pariati pontul sau alte ponturi analizand si sectiunea predictii La Liga.

sevilla alaves ponturi pariuri

Sevilla

Se afla pe locul 4 in campionat, cu 74 de puncte, dupa cele 37 de partide disputate, cu 52 de goluri marcate si 33 incasate, avand a 3-a aparare a campionatului.

Sevilla vine dupa infrangerea drastica suferita pe terenul finalistei Europa League, Villareal, scor 4-0, partida in care nu le-a iesit nimic, desi au avut posesie mai buna si mai multe ocazii de gol.

Finalul de campionat nu a fost asa cum se asteptau, pana in etapa a 34, la infrangerea cu Bilbao, scor 0-1, luptandu-se pentru titlu. Pana la acea partida, Sevilla adunase in campionat 7 victorii si un egal in La Liga. Dupa infrangerea cu Bilbao, trupa lui Lopetegui nu s-a mai regasit, obtinand egalul 2-2 de pe terenul lui Real Madrid, o victorie grea acasa 1-0 cu Valencia si infrangerea cu Villareal.

Alaves

Alaves se afla pe locul 15 in clasament, adunand 38 de puncte dupa 37 de etape disputate, marcand 36 de goluri si incasand 56.

Echipa lui Pablo Machin vine dupa victoria de pe teren propriu cu Granada, scor 4-2, prin golurile marcate de Pons, Duarte, Joselu si Rioja. Au un final de campionat foarte bun, inregistrand 2 vicotrii in ultimele 2 etape.

Au reusit sa scape de grijile retrogradarii, dupa ce adunasera la un moment dat 8 infrangeri in 11 etape. In ultimele 8 partide, doar Eibar a mai invins-o pe Alaves.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile:

Sevilla (4-3-3) : Bono – Navas, Kounde, Gomez, Escudero – Fernando, Rakitic, Torres – Suso, En Nesyri, Ocampos

Alaves (4-4-2) : Pacheco – Aguirregabiria, Laguardia, Lejeune, Duarte – Pons, Pina, Battaglia, Rioja – Joselu, Perez

Absenti:

Sevilla: Diego Carlos.

Alaves: Burgui, Cordoba, Ely, Lopez.

Istoric confruntari directe:

In tur, Sevilla s-a impus pe terenul lui Alaves, greu, cu scorul de 2-1, marcand in acea partida En Nesyri si Suso pentru Sevilla si Mendez pentru Alaves.

Pe teren propriu, Sevilla are 6 victorii si un egal in ultimele 7 partide disputate pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Ponturi pariuri Sevilla – Alaves – Paul0722

Acest meci va incheia campionatul in La Liga, un campionat reusit pentru ambele combatante, Sevilla obtinand o clasare foarte buna, iar Alaves, reusind sa ramana in La Liga si pentru sezonul viitor.

Avand in vedere ca ultima impresie conteaza, consider ca Sevilla nu se va incurca in aceasta disputa, va juca de placere si se va impune fara mari probleme.

O sa merg de aceasta data pe un pariu combinat, pentru a obtine o cota mai buna, pariind pe victoria Sevillei, care va marca si peste 1.5 goluri in meci si vor fi si peste 6 cornere in partida.

Pronostic Sevilla – Alaves: 1 & peste 1.5 goluri marcate de Sevilla & mai mult de 6 cornere in meci! Cota 2.09!