Sevilla – Barcelona ponturi pariuri 27.02.2021

Sambata cu incepere de la ora 17:15 pe Ramon Sanchez Pizjuan vom avea un super derby intre Sevilla si Barcelona. La centru se va afla arbitrul A. Hernandez, iar desfasurarea evenimentelor o vom putea urmari pe Digi Sport 1, Look Sport+ si Telekom Sport.

Sevilla are cea mai buna defensiva in timp ce Barca vine cu cel mai puternic atac din La Liga si sunt convins ca vom avea o partida extrem de disputata.

Sevilla.

Se afla pe locul 4 in acest moment cu un total de 48 de puncte, iar cu o victorie o poate depasi pe Barcelona, urcand pe podium in La Liga.

Vine dupa o victorie cu 2-0 din deplasarea de la Osasuna, prin golurile inscrise de Diego Carlos si De Jong. In ultimul duel pe teren propriu a pierdut contra lui Dortmund, in mansa tur a optimilor de finala ale Champions League.

Marocanul En Nesyri este cel mai in forma fotbalist al Sevilliei, acesta marcand de 13 ori, urmat de Ocampos si El Haddadi, ambii cu 4 reusite.

Barcelona.

Aproape eliminata din Champions League, dupa ce a pierdut cu 1-4 pe teren propriu contra lui PSG, catalanii se vor axa doar pe campionat, unde sunt la 5 puncte distanta fata de liderul Atletico Madrid.

In ultima partida disputata in La Liga s-a impus cu 3-0 pe teren propriu contra lui Elche, iar dupa acest duel de la Sevilla, va urma returul semifinalei din Cupei Spaniei, tot contra andaluzilor, insa pe teren propriu.

Evident, cel mai remarcat fotbalist este Leo Messi, acesta conducand si in clasamentul golgheterilor, marcand de 18 ori.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Sevilla (4-3-3): Bono; Rekik, Carlos, Kounde, Vidal; Rakitic, Gudelj, Torres; Gomez, Jong, El Haddadi.
Barcelona (4-3-3): Ter Stegen – Mingueza, Pique, Umtiti, J. Alba – Pjanic, F. de Jong, Pedri – Trincao, Messi, O. Dembele.

Absenti.

Sevilla: Acuna si Ocampos.
Barcelona: TAraujo, Coutinho, Fati si S.Roberto

Istoric Confruntări Directe

Ultimul duel direct intre cele doua formatii a avut loc in Cupa Spaniei, unde pe Ramon Sanchez Pijzuan, Sevilla s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Kounde si Rakitic.

Ponturi pariuri Sevilla – Barcelona – Ionut Zamfirache.

Avand in vedere ca cele doua formatii practica un joc ofensiv, nu ne putem astepta la un duel cu multe goluri. Din acest motiv am ales pronosticul peste 2.5 goluri, cota fiind destul de buna, disponibila la toate casele de pariuri sportive.

Lupa la titlu s-a redescis dupa rezultatele slabe inregistrate de Atletico Madrid, astfel ca atat Barca cat si Sevilla se pot apropia considerabil.

Ma astept ca ambele formatii sa isi doreasca victoria si sa abordeze ofensiv acest meci. Fazele de contraatac vor juca un rol foarte important, avand in vedere procentajul mare de posesie a mingii inregistrat in majoritatea partidelor disputate de Barcelona. Sevilla are jucatori de viteza, astfel ca En En Nesyri sau El Haddadi pot specula oricand bresele din defensiva catalanilor.

Pentru acest duel am pregatit unul dintre cele mai sigure ponturi La Liga pe care il voi juca la SUPERBET, insa iti recomand sa citesti si articolele propuse de colegii mei pe site, de unde puteti alege cele mai bune predictii pariuri sportive din acest weekend.

Pronostic Sevilla – Barcelona – Cota: peste 2.5 goluri – 1.65