Sevilla – Betis ponturi pariuri 14.03.2021

sevilla - betis ponturi pariuri

Estadio Ramon Sanchez Pizjuan gazduieste duminica Seville Derby, un derby andaluz de mare traditie. Chiar daca a pierdut ultimele 2 deplasari de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Betis traverseaza o perioada foarte buna si promite sa faca un meci mare. Vezi in continuare mai multe informatii legate de acest joc, dar si pontul pe care am mizat, la o cota foarte buna: 1.95!

sevilla - betis ponturi pariuri

Sevilla.

Are moralul afectat, dupa ce la mijlocul saptamanii si-a incheiat parcursul in Liga Campionilor. De altfel, traverseaza o perioada destul de slaba, cu 3 infrangeri si 1 egal inregistrate in ultimele 4 jocuri din toate competitiile. In runda precedenta din LaLiga a pierdut in mod surprinzator pe terenul celor de la Elche (2-1).

Bono si Kounde au revenit dupa accidentari si au fost integralisti in jocul cu Borussia Dortmund. Astfel, sunt sanse mari ca ambii sa fie titulari si in jocul de duminica. Aleix Vidal ramane singura indisponibilitate.

En Nesyri a marcat o dubla in jocul cu Dortmund si cred ca va fi prima optiune in atac, alaturi de Ocampos si Suso pe laterale.

Betis.

Este in mare forma; in etapa trecuta a reusit sa intoarca scorul de la 0-2 si sa se impuna in cele din urma cu 3-2. Cu acest succes a ajuns la 4 victorii consecutive obtinute in LaLiga.

In urma acestor rezultate foarte bune a urcat pana pe pozitia a 6-a, fiind la doar 3 puncte de ocupanta locului 5 (pozitia care asigura calificarea in grupele Europa League) si la 6 puncte in spatele adversarei din acest joc si ocupanta locului 4, Sevilla.

Marc Bartra, Victor Camarasa si Dani Martin au absentat in ultimele jocuri si este foarte probabil ca acestia sa fie indisponibili si pentru aceasta partida.

Este destul de probabil ca tehnicianul Manuel Pellegrini sa nu efectueze modificari importante la nivelul primului 11 fata de meciul cu Alaves din etapa trecuta.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sevilla (4-3-3): Bono – Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuna – Jordan, Fernando, Rakitic – Suso, En Nesyri, Ocampos.

Betis (4-2-3-1): Robles – Emerson, Mandi, Sidnei, Miranda – Rodriguez, Guardado – Ruibal Garcia, Fekir, Canales – Iglesias.

Absenti.

  • Sevilla: Aleix Vidal.
  • Betis: Bartra, Camarasa, Dani Martin.

Istoric Confruntari Directe.

  • Sevilla a iesit neinvinsa din precedentele 4 intalniri directe (3 victorii si 1 egal).
  • In fiecare din ultimele 12 confruntari directe de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan s-a inscris cel putin 1 gol.

Ponturi pariuri Sevilla – Betis – ionel_iulian94.

Fiind vorba de un derby de mare traditie, ma astept ca sa vedem un joc foarte disputat, cu multe fragmentari si duritati.

In meciul din turul campionatului s-au acordat 7 cartonase; cred ca acest joc nu va face exceptie si, astfel, din categoria ponturilor LaLiga pe cartonase mizez pe cel putin 6 cartonase acordate.

Pariul zilei Total cartonase peste 5.5 are o cota foarte buna la Betano: 1.95.

Se anunta a fi un meci tensionat si prin prisma pozitiilor din clasament. Chiar daca este pe loc de Liga Campionilor (locul 4), Sevilla isi vede amenintata pozitia din ce in ce mai mult si de aceea va incerca sa scoata cel putin 1 punct din acest joc. De partea cealalta, Betis este pe val si va cauta a 5-a victorie consecutiva, victorie ce ar aduce-o la doar 3 puncte de adversara din acest meci.

Pronostic Sevilla – Betis & Cota: Total cartonase peste 5.5 – 1.95