Sevilla – Celta Vigo ponturi pariuri 21.11.2020

sevilla - celta vigo ponturi pariuri

Se anunta un duel destul de interesant pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan in runda a 10-a din LaLiga. Formatia locala, Sevilla, primeste vizita celor de la Celta Vigo. Partida are loc sambata, de la ora 19:30. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.63 la agentia de pariuri sportive online Betano!

sevilla - celta vigo ponturi pariuri

Sevilla.

In precedenta runda din LaLiga s-a impus, tot pe teren propriu, in fata celor de la Osasuna cu 1-0 (singurul gol al partidei a fost marcat de Lucas Ocampos din penalty).

Inainte de inceperea acestei etape se clasa pe pozitia a 12-a cu 10 puncte (a jucat doar 7 meciuri). Are 3 victorii, 1 egal, 3 infrangeri si un golaveraj de 7:6.

Carlos Fernandez a fost depistat pozitiv cu COVID-19 si NU va fi disponibil pentru acest meci. De asemenea, sunt sanse mari sa lipseasca si Suso, Jesus Navas si Acuna.

Celta Vigo.

In precedenta runda din LaLiga a inregistrat o remiza; a facut 1-1 pe terenul celor de la Elche. Este al 7-lea meci consecutiv fara victorie in LaLiga (4 infrangeri si 3 rezultate de egalitate).

Inainte de startul etapei se clasa in a doua jumatate a clasamentului; ocupa pozitia a 17-a cu doar 7 puncte (a jucat toate cele 9 meciuri). Are 1 succes, 4 egaluri, 4 infrangeri si un golaveraj de 6:15. 4 din cele 6 goluri au fost marcate de Iago Aspas.

In fiecare din ultimele 3 meciuri de LaLiga a inscris, dar a si incasat gol.

Jose Fontan este din nou disponibil dupa ce si-a ispasit perioada de suspendare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sevilla (4-3-3): Bono – Aleix Vidal, Kounde, Diego Carlos, Escudero – Jordan, Fernando, Rakitic – Ocampos, Luuk de Jong, Munir El Haddadi.

Celta Vigo (4-3-3): Blanco – Mallo, Aidoo, Murillo, Olaza – Mendez, Tapia, Denis Suarez – Iago Aspas, Mina, Nolito.

Absenti.

  • Sevilla: Carlos Fernandez (indisponibil), Suso, Jesus Navas, Acuna, Idrissi (incerti).
  • Celta Vigo: Emre Mor, Kevin Vazquez, Sergio Alvarez.

Istoric Confruntari Directe.

  • In fiecare din precedentele 5 intalniri directe disputate pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla a iesit neinvinsa & s-au dat cel putin 2 goluri.

Ponturi pariuri Sevilla – Celta Vigo – ionel_iulian94.

Sevilla are evolutii bune spre foarte bune pe teren propriu si de aceea cred ca va termina neinvinsa aceasta partida, contand destul de mult si faptul ca Celta Vigo traverseaza o perioada destul de slaba. Totodata, urmarind ultimele intalniri directe, se poate observa ca atunci cand cele doua formatii se confrunta, se marcheaza multe goluri.

Astfel, pentru disputa de sambata mizez pe pariul combinat 1X & peste 1.5 goluri.

Celta Vigo NU s-a impus in precedentele 4 deplasari din LaLiga (in toate cele 4 jocuri s-au inscris cel putin 2 goluri).

Pronostic Sevilla – Celta Vigo & Cota: Sansa dubla 1X & peste 1.5 goluri – 1.63