Sevilla – Celta Vigo ponturi pariuri 22.01.2022

sevilla celta vigo ponturi pariuri

In etapa cu numarul 22 din La Liga, pe Estadio Ramon Sanchez, Sevilla o intalneste pe Celta Vigo. Partida se va juca sambata de la ora 19:30. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.77 la agentia de pariuri sportive online Betano!

sevilla celta vigo ponturi pariuri

Sevilla.

Echipa a remizat ultima partida jucata in La Liga pe teren advers impotriva lui Valencia, meciul terminandu-se cu scorul de 1-1.

Sevilla se situeaza pe locul 2 in La Liga si are 45 de puncte acumulate dupa 21 de meciuri desfasurate. A obtinut 13 victorii, sase remize si doua infrangeri. A marcat in ultimele 10 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut numai un meci din ultimele 18 partide jucate pe teren propriu in toate competitiile.

Celta Vigo.

A castigat cu scorul de 2-0 pe teren propriu in ultimul meci jucat tot in campionat impotriva lui Osasuna.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 12 in La Liga acumuland 26 de puncte dupa 21 de partide jucate. Au reusit sa obtina sapte victorii, cinci remize si noua infrangeri.

Celta Vigo a pierdut tot 3 meciuri din ultimele 10 jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sevilla (4-3-3): Diaz; Montiel, Carlos, Rekik, Acuna; Jordan, Fernando, Rakitic; Ocampos, Mir, Gomez.

Celta Vigo (4-4-2): Dituro; Mallo, Aidoo, Araujo, Galan; Mendez, Beltran, D Suarez, Cervi; Mina, Aspas.

Absenti:

Sevilla: En-Nesyri, El-Haddadi, Navas, Lamela, Suso, Kounde, Delaney, Bounou.

Celta Vigo: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru Sevilla.

Ultimele 4 din 5 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise in ambele porti.

Ponturi pariuri Sevilla – Celta Vigo – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Betano.

Sevilla va incerca sa obtina o victorie in acest meci pentru a se apropia de prim-clasata, Real Madrid fata de care este la o distanta tot mai mare. Gazdele nu au pierdut niciun meci jucat pe teren propiu in acest sezon de La Liga si au reusit sa castige 8 din totalul de 10 partide jucate pana acum.

Celta Vigo va incerca sa evite a treia infrangere consecutiva pe teren advers. Echipa nu se simte confortabil pe Ramon Sanchez, pierzand 9 din ultimele 12 partide jucate.

Pentru pontul zilei ma astept ca Sevilla sa reuseasca sa se impuna din nou pe teren propriu impotriva adversarilor din acest meci asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic SevillaCelta Vigo 1 Solist – Cota 1.77!