Sevilla – Dinamo Zagreb ponturi pariuri 17.02.2022

sevilla dinamo zagreb ponturi pariuri

Una dintre cele mai interesante partide din saisprezecimile UEL va avea loc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Ramon Sanchez Pizjuan unde Sevilla primeste vizita croatilor de la Dinamo Zagreb. Se anunta o partida mult mai dificila pentru spanioli decat o arata cotele. Mai jos poti gasi pronosticul propus de mine in cota de 1.75.

Sevilla.

Dupa 3 victorii consecutive, dar si eliminarea din Copa del Rey in fata rivalei din oras, Betis, la nici 2 saptamani de la inceputul anului, Sevilla vine dupa 4 partide fara infrangere insa jocul echipei lui Lopetegui nu arata prea bine.

A revenit insa in campionat cu un nou succes, al 14-lea de altfel din acest sezon, scor 2-0 in fata celor de la Elche, chiar pe arena din aceasta seara.

Se afla la doar 4 lungimi de liderul Real Madrid si prezinta in continuare sanse reale in lupta pentru titlu, desi nu este considerat un obiectiv principal pentru alb-rosii.

Inaintea jocului din campionat, Sevilla remiza de 3 ori la rand in fata celor de la Valencia, Celta Vigo si Osasuna, incasand nu mai putin de 3 goluri.

Aflata intr-o grupa cu Lille, Salzburg si Wolfsburg, trupa lui Lopetegui a terminat doar pe locul 3 stagiunea de UCL, reusind o singura victorie in cele 6 partide si incheiand cu un golaveraj de doar 5 la 5.

Dinamo Zagreb.

Incepand cu victoria din start-ul lunii decembrie de la Londra in fata celor de la West Ham, scor 1-0, croatii de sub comanda lui Kopic au ajuns sa lege nu mai putin de 7 victorii consecutive in partidele oficiale si sunt pe val in acest inceput de 2022.

Dinamo Zagreb s-a impus in ultima runda de campionat in fata celor de la Gorica, scor 2-1, fiind de altfel al 3-lea succes consecutiv de la reluarea sezonului de la sfarsitul lunii ianuarie.

Continua sa fie lider dupa 22 de etape avand un total de 49 de puncte insa fiind despartita de doar 3 fata de urmaritoarea Osijek.

Valoarea, dar mai ales experienta au dictat ritmul pentru Dinamo Zagreb in grupa de UEL, reusind sa se califice de pe locul secund in grupa H alaturi de West Ham, inregistrand un total de 10 puncte cu un golaveraj de 9 la 6, iesind la rampa cu 5 goluri chiar in partidele din deplasare.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sevilla (4-3-3): Bounou; Kounde, Carlos, Rekik, Acuna; Rakitic, Delaney, Gomez; En-Nesyri, Rafa Mir, Martial

Dinamo Zagreb (3-5-2): Livakovic; Theophile-Catherine, Sutalo, Lauritsen; Ristovski, Tolic, Ademi, Gojak, Bockaj; Andric, Orsic

Absenti.

  • Sevilla:
  • Dinamo Zagreb:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara in sezonul 2016 de UCL unde Sevilla s-a impus in ambele manse din grupa, scor 1-0 in Croatia si 4-0 pe arena din aceasta seara.
  • Pentru cota 2, poti alege din oferta celor de la Efortuna chiar la partida de la Sevilla unde gasesti o cota de 2.50 pentru un rezultat de egalitate dupa primele 45 de minute.

Ponturi pariuri Sevilla – Dinamo Zagreb -> Andrew.

Cred ca istoria nu se va repeta in aceasta seara pe Ramon Sancheze Pizjuan unde ma astept la o replica consistenta din partea croatilor, mizand pe echipa lui Kopic ca nu va pierde la 2 goluri diferenta in aceasta prima mansa. Am pariat acest pronostic la Fortuna.

Sevilla si-a facut incalzirea cum nu se putea mai bine in La Liga si a obtinut un nou succes, insa de aceasta data primeste vizita unui adversar mult mai dificil.

Chiar daca a ajuns la 8 partide fara infrangere pe teren propriu, in doar 2 jocuri s-a impus la doua goluri diferenta, cele impotriva lui Wolfsburg si Elche.

Dinamo Zagreb aliniaza o serie impecabila de rezultate si cu siguranta este pregatita sa produca o surpriza si in Spania.

Chiar daca West Ham nu are aceeasi valoare, dar mai ales experienta europeana, trupa lui Kopic a disputat foarte multe partide in UCL si cu siguranta este pregatita de aceasta deplasare.

Cred ca pariul de handicap asiatic merge la sigur in acest moment, mai ales daca privim la forma trupei croate din ultima vreme.

Pronostic Sevilla – Dinamo Zagreb: HA +1.5 Dinamo Zagreb – 1.75