Sevilla – Valencia ponturi pariuri 22.09.2021

sevilla valencia ponturi pariuri

Dupa ce in runda precedenta au jucat cu Real Madrid, „liliecii” au parte de un nou meci infernal. In aceasta etapa intermediara, Valencia se deplaseaza pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan pentru a juca cu Sevilla, o echipa neinvinsa in acest sezon de LaLiga. Partida are loc miercuri seara, incepand cu ora 20:30.

sevilla valencia ponturi pariuri

Sevilla.

A facut 0-0 in meciul cu Real Sociedad din runda precedenta, pastrandu-si astfel invincibilitatea in acest inceput de sezon de LaLiga (2 victorii si 2 egaluri).

Thomas Delaney a fost titular pentru prima data de la transfer; a jucat circa 60 de minute. Destul de probabil sa il vedem pe teren si in jocul de miercuri seara.

Ar putea aparea cateva modificari in compartimentul ofensiv fata de jocul cu Sociedad; cea mai probabila ar fi in partea dreapata, acolo unde Ocampos ar urma sa il inlocuiasca pe Lamela.

Valencia.

A avut multa nesansa in jocul cu Real Madrid din weekend. In minutul 85 conducea cu 1-0 pe tabela, dar in cele din urma avea sa piarda meciul cu 2 goluri incasate in minutele 86 si 88.

Mamardashvili a gresit decisiv la golul 2 al madrilenilor, ceea ce poate duce la trimiterea acestuia pe banca si titularizarea lui Cillessen in acest joc.

Thierry Correia si Carlos Soler s-au accidentat inca din prima repriza si sunt sanse insemnate ca ambii sa nu fie refacuti pana la ora acestei confruntari. De asemenea, alte doua absente foarte probabile sunt Gaya si Cheryshev.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sevilla (4-3-3): Bono – Jesus Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuna – Rakitic, Fernando, Delaney – Ocampos, En Nesyri, Idrissi.

Valencia (4-4-2): Cillessen – Foulquier, Gabriel, Alderete, Lato – Musah, Wass, Guillamon, Duro – Guedes, Gomez.

Absenti.

  • Sevilla: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Valencia: Cheryshev, Soler, Correia, Gaya.

Istoric Confruntari Directe.

  • Sevilla a castigat la 0 fiecare din ultimele 4 intalniri directe. Pentru un nou succes la 0 al andaluzilor, se da cota 2.80 la Netbet.
  • Sevilla a pierdut doar 2 din precedentele 17 jocuri de LaLiga disputate pe propriul teren.

Ponturi pariuri Sevilla – Valencia – ionel_iulian94.

Ma astept ca Sevilla sa isi respecte statutul de principala favorita si de aceea recomandarea mea de la acest joc este 1 solist, pronostic ce poate fi jucat si pe biletul zilei cota 3.

Aceasta partida se va juca pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan; in fiecare din ultimele 3 meciuri directe jucate pe aceasta arena, Sevilla s-a impus de fiecare data.

Pe langa avantajul terenului propriu, sunt de parere ca va conta mult si faptul ca Lopetegui are la dispozitie toti jucatorii pentru acest meci.

In ceea ce o priveste pe Valencia, nu se poate afirma acelasi lucru, formatia vizitatoare fiind cu 4 jucatori de baza (Soler, Cheryshev, Gaya si Correia) pusi sub semnul intrebarii, chiar cu sanse foarte mari de a absenta.

Pronostic Sevilla – Valencia & Cota: 1 – 1.68