Sheffield – Crystal Palace ponturi pariuri 08.05.2021

Bramall Lane va gazdui sambata cu incepere de la ora 17.00 partida dintre Sheffield United si Crystal Palace. Meciul va conta pentru runda a 35-a a campionatului englez, insa soarta celor doua echipe este deja peceluita. Acest nu inseamna ca nu va fi o inclestare tipic britanica, orgoliul este mai presus de orice in fotbalul englez unde nimeni nu se preda.

Sheffield United.

Padurarii vor reveni in Championship la finalul acestui sezon, dupa 34 de runde au doar 17 puncte si sunt retrogradati matematic in esalonul secund al fotbalului englez.

Chris Wilder are insa misiunea de a a-si motiva elevii pe acest final de campionat si a parasi prima scena a fotbalului englez cu capul sus, dar rezultatele inregistrate nu il ajuta foarte mult nici pentru acest obiectiv.

Sheffield are doar doua victorii in ultimele 12 etape, in celelalte 10 jocuri suferind infrangeri, de altfel a fost o echipa de totul sau nimic, doua remize a inregistrat sezonul actual.

Atacul a fost de departe punctul sau nevralgic, cu 18 goluri marcate intr-un sezon intreg nu avea cum sa spere la altceva in afara retrogradarii, dar sunt si circumstante atenuante, golgheterii sai au stat mai mult accidentati decat pe terenul de joc.

Crystal Palace.

Roy Hogdson si elevii sai nu au reusit nici in actualul sezon sa patrunda in Top 6 pentru a obtine o calificare in cupele europene, cu 4 etape inainte de finalul sezonului sunt pe locul 13 cu 38 de puncte, feriti de grijile retrogradarii dar in acelasi timp departe de obiectivul stabilit.

Forma de moment a oaspetilor nu este una prea grozava, au 4 partide consecutive fara victorie, dupa remiza, 1-1, bifata pe terenul lui Everton au urmat esecurile cu Leicester, Chelsea si Manchester City, oarecum previzibile.

Defensiva sa este una destul de slabita pentru jocul de pe Bramall Lane, ii vor lipsi jucatori importanti din acest compartiment, insa ii va avea in atac pe Christian Benteke si Wilfried Zaha.

In aceste conditii poti miza pe goluri sambata la acest duel, iti recomand si articolul top 3 scheme pariuri daca esti in cautarea unei noi strategii profitabile de pariere.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Sheffield (3-5-2): Ramsdale – Baldock, Egan, Basham – Bogle, Norwood, Fleck, Osborn, Stevens – McGoldrick, Brewster.

Crystal Palace (4-4-2): Guaita – Ward, Kouyate, Dann, Mitchell – Townsend, Milivojevic, Riedewald, Eze – Benteke, Zaha.

Vezi aici toate cotele pentru Sheffield – Crystal Palace!

Absenti.

Sheffield: Jack O'Connell, Billy Sharp, Oli McBurnie – accidentati; Ethan Ampadu, Kean Bryan – incerti.

Crystal Palace: Nathan Ferguson, Wayne Hennessey, Connor Wickham – accidentati; Mamadou Sakho, James Tomkins, James McArthur – incerti.

Istoric confruntari directe.

In sezonul precedent Sheffield United a castigat ambele infruntari directe, de fiecare data cu acelasi scor 1-0, dar in actualul Crystal Palace s-a impus meciul tur cu scorul de 2-0.

Mizand pe aceasta statistica a ultimelor 3 infruntari directe sunt de evitat ponturi sportive bazate pe ambele echipe inscriu.

Ponturi pariuri Sheffield – Crystal Palace – Lily84.

Niciuna dintre echipe nu imi lasa impresia ca si-ar putea adjudeca in mod cert victoria, Sheffield este ultima in clasament si deja retrogradata cu doar doua victorii in ultimele 12 runde.

De cealalta parte Crystal Palace vine dupa 3 infrangeri consecutive, fiind o formatie lipsita de un obiectiv concret pe acest final de sezon.

Din acest motiv m-am orientat catre piata de goluri, padurarii au una dintre cele mai slabe defensive, sunt mari sanse sa incaseze gol sau goluri, de asemenea nici oaspetii nu stau foarte bine la acest capitol, mai ales ca le vor lipsi piese importante din acest compartiment.

Pronostic Sheffield – Crystal Palace: Interval total goluri marcate in meci 2-4 cota 1.78