Sheffield United – Arsenal ponturi pariuri 28.06.2020

sheffield united arsenal ponturi pariuri 28062020

Sheffield United si Arsenal se intalnesc duminica in faza sferturilor de finala din FA Cup. Se anunta un meci spectaculos si cred ca vom avea parte de multe reusite. Vezi mai jos analiza si pontul la pariuri pentru meciul Sheffield United – Arsenal.

sheffield united arsenal ponturi pariuri 28062020

Sheffield United.

Cei de la Sheffield au inceput rau reluarea sezonului, iar dupa cele trei meciuri disputate in Premier League, au obtinut un singur punct si nu au reusit sa marcheze nici un gol. Cu toate acestea, elevii lui Chris Wilder merita toate laudele tinand cont ca, per total, au facut un sezon fantastic ocupand in acest moment un loc in prima jumatate a clasamentului.

Realitatea este ca la inceputul sezonului, obiectivul echipei era evitarea retrogradarii, dar acesta a fost depasit cu mult, iar acum are sanse la un loc de cupa europeana.

Pe teren propriu, Sheffield United a fost foarte solida, iar in ultimele 8 meciuri jucate acasa a suferit o singura infrangere, scor 0-1 in fata lui Manchester City.

sheffield united arsenal statistici pariuri

sursa stats: soccerway.com

Arsenal.

Cei de la Arsenal au fost criticati dupa ce au suferit 2 infrangeri consecutive de la reluarea sezonului, iar victoria din ultima etapa, obtinuta cu scorul de 2-0 in fata lui Southampton nu ii va linisti foarte mult pe suporteri.

Mikel Arteta deja isi poate lua gandul de la Liga Campionilor, dar sunt sigur ca isi va dori sa participe macar in Europa League, iar sansa de a mai pune un trofeu precum FA Cup in vistieria clubului nu poate fi niciodata un lucru rau.

In ultimii ani Arsenal a parut o specialista de cupa si mai ales in FA Cup. Tunarii au ridicat acest trofeu in trei din ultimele cinci sezoane.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sheffield United (3-5-2): Henderson; Basham, Egan, O'Connell; Baldock, Freeman, Norwood, Besic, Osborn; McBurnie, Sharp

Arsenal (4-2-3-1): Martinez; Maitland-Niles, Sokratis, Holding, Saka; Xhaka, Guendouzi; Nelson, Willock, Aubameyang; Lacazette

Vezi toate cotele pentru Sheffield United – Arsenal!

Absenti.

  • Sheffield United: –
  • Arsenal: Pablo Mari, Bernd Leno, Gabriel Martinelli, Lucas Torreira, Calum Chambers

Istoric Confruntari Directe.

  • Sheffield a invins-o cu scorul de 1-0 pe Arsenal, acasa, in acest sezon de Premier League, iar pe terenul lui Arsenal a remizat cu scorul de 1-1.

Derby-ul din Serie A: AC Milan – AS Roma, cota 1.78!

Ponturi pariuri Sheffield United – Arsenal – Cristian Constantin.

Sheffield a avut parte de 3 meciuri mizerabile de la reluarea sezonului, nereusind sa marcheze vreun gol. Nici Arsenal nu se poate lauda, fiind invinsa in 2 din cele 3 meciuri disputate in tot acest timp.

Tinand cont ca acum este un meci de cupa, cred ca sunt sanse ca ambele echipe sa isi asume anumite riscuri si astfel, sa-si creeze mai multe oportunitati de a marca. Ambele intalniri din Premier League s-au incheiat cu goluri putine, insa cred ca in confruntarea din cupa lucrurile vor sta diferit.

Niciuna dintre echipe nu a convins din punct de vedere defensiv de la reluarea sezonului si cred ca vom vedea cel putin 3 goluri marcate in acest meci.

Pronostic Sheffield United – Arsenal : Peste 2.5 goluri – 2.15