Sheffield United – West Ham ponturi pariuri 22.11.2020

sheffield west ham ponturi pariuri 22112020

Lanterna rosie din Premier League primeste vizita lui West Ham intr-un meci in care jucatorii lui Sheffield spera sa sparga gheata si sa obtina prima victorie din acest sezon! VEZI mai jos pronosticul de cota 2.96 ales pentru acest meci la agentia de pariuri online Fortuna!

sheffield west ham ponturi pariuri 22112020

Sheffield United.

Sheffield United spera ca pauza competitionala sa fi fost de bun augur pentru a schimba seria de rezultate negative in care a intrat, echipa nereusind sa castige vreun meci pana acum in Premier League si, mai mult de atat, au obtinut un singur punct dupa un egal scos in minutele de final cu Fulham.

Echipa parea sa fi reintrat pe un trend ascendent, fiind aproape de a obtine puncte din meciurile cu Liverpool si Manchester City, dar meciul cu Chelsea a fost dezastruos pentru acestia, pierzand cu 4-1.

Surprinzator pentru o echipa aflata pe ultima pozitie, dar problemele acestora nu vin din defensiva, echipa neavand o medie atat de mare de goluri primite pe meci, in schimb atacul acestora nu isi regaseste forma, ei marcand doar 4 goluri in primele 8 etape disputate.

West Ham.

West Ham trece printr-o perioada destul de buna, echipa ocupand locul 12 in campionat si acumuland 11 puncte dupa 8 etape, echipa reusind doua egaluri excelente cu Tottenham si Manchester City si o victorie cu Leicester.

Echipa lui David Moyes performeaza din punct de vedere ofensiv, ei reusind sa aiba o medie de aproape 2 goluri marcate pe meci, in special gratie victoriilor la scor obtinut cu Wolverhampton si Leicester, meciuri in care echipa a inscris de 7 ori.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sheffield United (3-5-2): Ramsdale; Basham, Egan, Robinson; Baldock, Berge, Ampadu, Lundstram, Lowe; McBurnie, McGoldrick.

West Ham (3-4-3): Fabianski; Balbuena, Ogbonna, Cresswell; Coufal, Rice, Soucek, Masuaku; Bowen, Antonio, Benrahma.

Absenti.

Sheffield United: Mousset, Fleck, O'Connell, Brewster, Stevens.

West Ham: Yarmolenko, Noble.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire intre cele doua formatii s-a terminat cu victoria la limita, scor 1-0 pentru Sheffield United.

Ponturi pariuri Sheffield United – West Ham – AlexK.

Sheffield United este in cautarea primei victorii in aceasta editie de campionat, dar pentru a o obtine va fi nevoita sa isi imbunatateasca considerabil jocul ofensiv.

West Ham s-a descurcat admirabil in acest inceput de sezon avand in vedere meciurile dificile de care a avut parte, iar jocul ofensiv al acestora este extrem de bun.

Avand in vedere cele expuse, voi miza pe o victorie a oaspetilor in acest meci, dar venita dupa un meci extrem de strans, in care Sheffield va lupta pentru a obtine macar un punct.

Pronostic Sheffield United – West Ham 2 & Sub 3.5 goluri – Cota 2.96!