Sierra Leone – Guinea Ecuatoriala ponturi pariuri 20.01.2022

Forma Andrew: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Andrew
Procentaj: 54%
Castigate: 13/24
Unitati: -215

Chiar daca au pornit cu sanse infime de a obtine un loc in optimile Cupei Africii, Sierra Leone si Guinea Ecuatoriala sa infrunta in cadrul ultimei runde din grupa E incepand cu ora 18:00 si au sansa sa lupte pentru tichetul de calificare. Citeste avancronica de mai jos si vezi ce pont la piata de goluri ti-am pregatit pentru acest joc.

Sierra Leone.

Nationala englezului Keister exulta dupa primele doua runde de la Cupa Africii, reusind sa obtina 2 puncte pretioase impotriva granzilor din spatiul african si are sansa sa prinda tichetul de calificare in optimi.

Avand sanse aproape 0 in partida de debut contra Algeriei, nationala lui Keister a avut parte de multa sansa in fata lui Mahrez&Co, reusind sa inchida poarta pe toata durata celor 90 de minute si implicit sa obtina un punct nesperat.

Cu o atitudine ceva mai ofensiva in partida cu numarul 2 contra Coastei de Fildes, Sierra Leone a punct de nu mai putin de 2 ori in poarta “elefantilor”, reusind asadar sa bifeze un nou rezultat pozitiv, scor 2-2, grazie golului semnat de Kamara in minutul 93.

Guinea Ecuatoriala.

Aflata in una dintre cele mai dificile grupe de la aceasta editie a Cupei Africii, Guinea Ecuatoriala a intrecut asteptarile tuturor prin rezultatele obtinute si are sansa sa mearga in optimi.

La 5 minute de la debutul in prima partida din grupa E, Gradel a semnat prima reusita pentru Coasta de Fildes si implicit prima infrangere pentru Guinea Ecuatoriala care a avut totusi cateva faze importante de gol insa fara sa puncteze pe tabela.

Cea mai mare supriza de la acest turneu s-a produs in jocul 2 din grupa E unde Guinea Ecuatoriala a reusit sa se impuna neasteptat in fata Algeriei, scor 1-0, prin reusita lui Obiang, realizand o noua partida solida, atat pe faza ofensiva cat si pe plan defensiv.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sierra Leone (4-4-2): Kamara; Wright, Caulker, Bangura, Kakay; J Kamara, Quee, Turay, Bundu; K Kamara, A Kamara

Guinea Ecuatoriala (4-4-2): Mbara; Akapo, Coco, Obiang, Ndong; Salvador, Ganet, Machin, Buyla; Nlavo, Nsue

Absenti.

  • Sierra Leone:
  • Guinea Ecuatoriala:

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua selectionate s-au intalnit ultima oara in calificarile pentru CM din 2014 unde am asistat la nu mai putin de 9 goluri in cele doua partide disputate, scor 2-2 si 3-2 in favoarea Sierrei Leone.
  • Cele mai tari ponturi pariuri Cupa Africii le poti plasa si la Fortuna unde bookmakerii ti-au pregatit o cota 1.60 pentru cel putin 2 goluri in partida celor de la Sierra Leone.

Ponturi pariuri Sierra Leone – Guinea Ecuatoriala -> Andrew.

Atat Sierra Leone cat si Guinea Ecuatoriala au sansa sa avanseze in optimile Cupei Africii, iar eu unul am evitat pariul pe solisti si ti-am pregatit un pariu de ambele marcheaza la o cota excelenta propusa de Fortuna.

Sierra Leone a aratat foarte bine in partidele contra granzilor din grupa si cu siguranta este pregatita sa puncteze cel putin o data in aceasta seara. A fost extrem de eficienta la finalizare in fata Coastei de Fildes, iar cu un adversar aproape egal ca valoare, cu siguranta va reusi sa isi treaca numele pe tabela.

Guinea Ecuatoriala este fara indoiala surpriza de la aceasta editie a Cupei Africii si are toate sansele sa faca o noua partida buna in ultima runda din grupa. Desi a inscris un singur gol in precedentele doua jocuri, si-a creat multe ocazii de gol, inclusiv in fata Algeriei si cred ca o astfel de atitudine o vom vedea si in aceasta seara.

Pronostic Sierra Leone – Guinea Ecuatoriala: Ambele marcheaza – 2.20

Leave a Comment: