Slavia Praga – Feyenoord ponturi pariuri 14.04.2022

slavia praga feyenoord ponturi pariuri

Dupa un incredibil 3-3 in mansa tur, Slavia Praga si Feyenoord se intalnesc in cursul acestei saptamani pentru a juca meciul retur, meciul decisiv de calificare in semifinalele Europa Conference League. Partida este programata joi seara, de la ora 22:00, pe Sinobo Stadium din Praga. Urmareste continuarea acestui articol pentru a vedea care este sugestia mea de la aceasta disputa! Cota: 1.61!

slavia praga feyenoord ponturi pariuri

Slavia Praga.

Se prezinta cu un moral foarte bun pentru acest joc, si asta deoarece in weekend a obtinut un succes la scor in campionatul intern; s-a impus cu 4-0 in fata celor de la Pardubice. Mijlocasul Lukas Provod a fost principalul remarcat al partidei, acesta iesind in evidenta printr-o dubla. Insa, Provod NU poate fi folosit in acest duel deoarece nu a fost trecut pe lista UEFA.

Peter Olayinka si Ondrej Kolar au ramas pe banca pana la finalul jocului, insa mai mult ca sigur amandoi se vor regasi printre titularii acestui duel.

Srdjan Plavsic si Aihan Ousou sunt din nou eligibili pentru jocurile europene; ambii au lipsit in mansa tur din cauza unor suspendari. Destul de probabil ca si acestia sa fie inclusi in primul 11 in disputa de joi.

Feyenoord.

A impresionat in ofensiva in ultimele jocuri; este cu cel putin 2 goluri inscrise in fiecare din precedentele 7 partide oficiale disputate in toate competitiile.

In weekend a avut o prestatie exemplara, reusind sa se impuna cu 1-4 in deplasarea de la Heracles.

Portarul roman, Valentin Cojocaru, nu a reusit sa joace in vreun meci pana acum, el ramanand pe banca de rezerve in precedentele 3 jocuri oficiale. Este foarte probabil ca acesta sa prinda lotul si acum, insa, mai mult ca sigur va incepe partida tot de pe banca.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Slavia Praga (4-2-3-1): Kolar – Bah, Kudela, Ousou, Dorley – Talovierov, Sevcik – Schranz, Traore, Plavsic – Olayinka.

Feyenoord (4-2-3-1): Marciano – Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia – Kokcu, Aursnes – Nelson, Til, Sinisterra – Dessers.

Absenti.

  • Slavia Praga: Boril, Holes, Krmencik, Masopust, Samek, Provod, Fila, Hromada, Jurasek, Hovorka.
  • Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Sandler.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele 2 formatii s-au mai intalnit de 3 ori, toate cele 3 confruntari directe fiind in acest sezon de Europa Conference League. In toate cele 3 jocuri s-a marcat din ambele tabere si s-au dat si peste 2.5 goluri. La GG&3+ si in acest joc, se da cota 1.75 la Fortuna.

Ponturi pariuri Slavia Praga – Feyenoord – ionel_iulian94.

La predictii Conference League de joi, recomand pariul Total goluri peste 2.5 in disputa de pe Sinobo Stadium (Eden Arena) din Praga.

Se marcheaza foarte mult in meciurile jucate de Feyenoord in Europa Conference League. In 13 din precedentele 14 partide pe care formatia olandeza le-a disputat in acest sezon european s-au dat cel putin 3 goluri.

Acest duel pune fata in fata 2 formatii care inscriu mult si des; Slavia Praga are minimum 1 gol inscris in 12 din precedentele 13 jocuri oficiale disputate in toate competitiile. De partea cealalta, Feyenoord este cu cel putin 1 gol marcat in 19 din ultimele 21 de partide oficiale.

Bineinteles, am avut ca reper si precedentele intalniri directe, toate disputate in acest sezon competitional (3 la numar). In toate cele 3 jocuri s-au inscris peste 2.5 goluri.

Pronostic Slavia Praga – Feyenoord & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.61