Slovacia – Bulgaria ponturi pariuri 01.06.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 64.3%
Castigate: 9/14
Unitati: 163

Nationala Slovaciei se pregateste pentru participarea la EURO cu 2 jocuri de pregatire. Primul dintre aceste 2 jocuri este marti, impotriva reprezentativei Bulgariei. Confruntarea va avea loc in Austria, pe Josko Arena din Ried, incepand cu ora 19:00. Vezi in continuarea articolului mai multe informatii legate de aceasta partida, precum si pronosticul pe care am mizat!

slovacia bulgaria ponturi pariuri

Slovacia.

Este a 4-a partida pe care o joaca in acest an 2021. Precedentele 3 confruntari au fost in preliminariile Campionatului Mondial; NU a pierdut niciunul din cele 3 jocuri (2 rezultate de egalitate si 1 succes).

Selectionerul Stefan Tarkovic are tot ce-i mai bun pentru aceasta disputa; astfel, in vederea participarii la EURO, este destul de probabil ca in primul 11 sa fie inclusi jucatori precum Skriniar, Dubravka, Hamsik, Bozenik, Duda sau Pekarik.

Urmatoarea partida amicala pe care o va disputa este programata pe data de 06.06.2021 (duminica), impotriva nationalei Austriei.

Bulgaria.

A jucat 3 partide in acest an 2021, insa nu a reusit sa obtina vreo victorie (2 esecuri si 1 rezultat de egalitate). De altfel, se confrunta cu o perioada destul de nefasta, fiind cu 1 singur succes inregistrat in precedentele 12 jocuri oficiale si amicale.

Spre deosebire de adversara din aceasta confruntare, NU va evolua la Campionatul European ce va debuta pe 11 iunie.

Va mai disputa inca 2 jocuri amicale dupa acest meci; pe 5 iunie (sambata) va juca in compania Rusiei, urmand ca ultimul meci sa fie pe 8 (martea viitoare), in fata nationalei „Cocosului Galic”.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Slovacia (4-2-3-1): Dubravka – Pekarik, Skriniar, Vavro, Hubocan – Lobotka, Kucka – Duda, Hamsik, Haraslin – Strelec.

Bulgaria (3-5-2): Naumov – Petko Hristov, Andrea Hristov, Antov – Karageren, Vutov, Chochev, Malinov, Tsvetanov – Kraev, Despodov.

Absenti.

  • Slovacia: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Bulgaria: Galabinov, Kostadinov, Iliev, Zanev, Popov, Nedelev, Nedyalkov, Yomov, Dimitrov, Delev.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cea mai recenta disputa directa a fost in anul 2006; pe 15 noiembrie 2006, nationala Slovaciei se impunea intr-un joc amical cu 3-1.

Ponturi pariuri Slovacia – Bulgaria – ionel_iulian94.

La ponturi si pariuri de marti, recomandarea mea este Slovacia castiga oricare repriza in disputa cu nationala Bulgariei.

Pentru ca reprezentativa Slovaciei sa castige oricare din reprize, cota este 1.45 la WinBet. Afla din articolul Cod bonus WinBet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Este o diferenta de valoare considerabila intre cele 2 nationale in favoarea reprezentativei Slovaciei, ceea ce, din punctul meu de vedere, va cantari destul de mult in desfasurarea partidei.

Bulgaria trece printr-o perioada destul de dificila; mai mult, sunt sanse insemnate ca pentru acest joc sa nu se poata baza pe mai multi jucatori importanti.

Pronostic Slovacia – Bulgaria & Cota: Gazdele sa castige oricare din reprize – 1.45

Leave a Comment: