Slovan Bratislava – Copenhaga ponturi pariuri 16.09.2021

Conference League, noua competitie intercluburi a Europei, se afla la start. Privirile fanilor sunt atintite catre terenurile de fotbal, deoarece acestia nu stiu inca le ce sa se astepte. Slovan Bratislava o intalneste pe Copenhaga in prima etapa a grupei F.

slovan bratislava copenhaga ponturi pariuri

Meciul va avea loc joi de la ora 19:45 si va fi arbitrat de M.Fabbri din Italia. Voi juca acest meci la betano, inregistrare pe care o poti face si tu, daca urmezi linkul de mai sus.

Slovan Bratislava.

Este neinvinsa de 5 partide, toate oficiale, fie ele din Europa League, campionat sau cupa. Intre acestea a adunat 3 victorii si 2 egaluri. A remizat in ultima etapa la una dintre formatiile bune ale campionatului, Dun. Streda, 1-1.

Acasa este neinvinsa de 9 partide, iar in ultimele 5 are 3 victorii si 2 egaluri. A remizat in Europa League, atat cu Lincoln, 1-1, cat si cu Olympiakos, 2-2, dar le-a invins in camionat pe Trencin, 2-0, Michalovce, 3-1 si Moravce-Vrable, 4-1.

Ocupa primul loc in campionat, avand 5 victorii si un egal si un golaveraj de 15-4.

Copenhaga.

Este neinvinsa de 14 partide, avand nu mai putin de 8 victorii consecutive, fie ele in cupele europene sau in campionat. Este, asadar, intr-o forma de invidiat.

De patru partide nici n-a mai primit gol, castigand in deplasarile de la Randers, 2-0, Vejle, 4-0, si acasa in Conference League cu Sivasspor, 5-0 si Sonderjyske, 2-0.

In deplasare, in ultimele 5 partide are si un egal, in Conference League, in deplasarea de la Lok. Plovdiv, 1-1. In campionat este prima, neinvinsa, bineinteles, cu un golaveraj de 19-5 in 8 partide jucate.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Slovan Bratislava(4-2-3-1): Chovan – Vojtko, Bozhikov, Krizan, Hrncar – de Kamps, Rabiu – Weiss – Zmrhal, Henty, Cavric.

Copenhaga(4-5-1): Grabara – Diks, Khocholava, Boilesen, Kristansen – Zeca, Leranger, Stage, Biel, Boving – Older Wind.

Absenti:

Slovan Bratislava: V. De Marco, D.Holman, L.Lovat.

Copenhaga: R.Falk, R.Gabrielsen, M.Oikonomou, L.Singh.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua echipe s-au intalnit in dubla mansa in Cupa Uefa, in sezonul 1994-1995, insa a trecut prea mult timp de atunci pentru a putea fi luate in considerare rezultatele.

Ponturi pariuri Slovan Bratislava – Copenhaga – zamy_bz.

Copenhaga arata frumos, mai ales cu seria aceasta de meciuri fara infrangere, cred ca e un meci de urmarit. Slovan Bratislava domina campionatul in Slovacia, insa performantele ei pe plan european cam lipsesc. Si cum e o competitie noua, cred ca pe toti ne-ar interesa ceva predictii Conference League.

Este tentant sa aleg golurile pentru acest meci, si pentru ca avem de-a face cu doua echipe care isi fac destul de usor drum catre poarta adversarilor. Insa eu aleg o cota si mai buna, pe cornere, mai precis pe cornerele celor de la Slovan Bratislava, peste 3.5 in meci, pentru care betano ofera o cota de 1.83!

Pronostic Slovan Bratislava – Copenhagapeste 3.5 cornere Slovan Bratislava – 1.83!

Leave a Comment: