Slovenia – Moldova ponturi pariuri 06.09.2020

Forma Lily84: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Lily84
Procentaj: 33.3%
Castigate: 1/3
Unitati: -132

Slovenia va infrunta duminica seara de la ora 19.00 pe Stadionul Stozice din Ljubljana reprezentativa similara a Moldovei. Ambele formatii vin dupa cate o remiza inregistrata pe teren propriu in prima runda a Nations League. Gazdele au nevoie de toate cele 3 puncte puse in joc pentru a spera in continuare la primul loc din grupa.

Slovenia Moldova ponturi pariuri 06092020 Slovenia.

Vine dupa o remiza acasa cu Grecia in prima etapa, scor 0-0, insa elenii au dominat ostilitatile pe terenul de joc la toate capitolele.

Preliminariile de la EURO 2020 le-a terminat pe locul 4 in urma Poloniei, Austriei si Macedoniei de Nord, devansand in clasament doar Israelul si Letonia.

Nu a avut o prestatie prea buna nici in prima editie a Nations League in care fost codasa Grupei C valorice, fara nicio victorie cu adversare precum Norvegia, Bulgaria si Cipru.

Ii vor lipsi doua piese importante din linia mediana: Josip Ilicic si Benjamin Verbist, echipa pierde astfel mult la capitolul inventivitate si fantezie in joc.

Moldova.

A scos o remiza in primul meci pe teren propriu cu nationala statului Kosovo, dar a fost un rezultat obtinut in extremis, oaspetii avand numai putin de 15 oportunitati de a marca in actul secund.

Nationala pregatita de Firat Engin vine dupa o campanie de calificare la EURO 2020 dezastruoasa, in care a terminat pe ultimul loc in grupa cu doar 3 puncte, fiind devansata chiar si de nationala statului Andorra
Lotul sau este alcatuit in mare parte din jucatori autohtoni, insa se gasesc si cativa stranieri care activeaza la echipe din Romania (Denis Rusu, Igor Armas, Vadim Rata), Italia (Vitalie Damascan, Artur Ionita) sau Rusia (Catalin Carp).

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Slovenia (4-4-2):  Oblak – Stojanovic, Blazic, Mevlja, Balkovec – Zivek, Bijok, Vetrih, Bohar – Zajk, Vuktic.

Moldova (4-4-2): Koshelev – Armas, Racu, Posmac, Jardin – Suvorov, Ionita, Cojocari, Carp – Cociuc, Nicoleascu.

Absenti. 

  • Slovenia: Josip Ilicic, Benjamin Verbist, Bojan Jokic.
  • Moldova: Eugen Cebotaru, Alexandru Dedov.

Istoric Confruntari Directe.

  • De doua ori s-au infruntat cele doua reprezentative pana acum, ultima data insa s-a petrecut in anul 2005.

Pontul la partida Tara Galilor – Bulgaria are cota 1.55 vezi aici!

Ponturi pariuri Slovenia – Moldova – Lily84.

Slovenia este o echipa mult mai combativa, cu un campionat intern mai puternic si care are jucatori la echipe destul de bune din Europa, in ciuda celor doua absente enumerate.

Moldova incearca sa tina piept printr-o defensiva bine organizata, dar chiar daca a scos o remiza cu cei din Kosovo a fost un rezultat obtinut cu mult noroc.

Mizez pe un succes al slovenilor, au avantajul terenului propriu si un plus valoare evident in ceea ce priveste lotul de jucatori, dar nu ma astept la un scor fluviu pe Stadionul Stozice din Ljubljana.

Pronostic Slovenia – Moldova & Cota: victorie Slovenia & sub 3.5 goluri >> 1.94

Leave a Comment: