Real Sociedad – Bilbao ponturi pariuri 07.04.2021

Predictii Real Sociedad vs Bilbao

Dupa ce sambata s-au confruntat in finala Copa del Rey, Real Sociedad si Athletic Bilbao se vor reintalni miercuri, doar ca de aceasta data in campionat. Meciul ce conteaza pentru runda a 29-a din LaLiga se va juca la San Sebastian, incepand cu ora 22:00. Vezi mai jos care este predictia pe care ti-o recomand la acest joc.

Predictii Real Sociedad vs Bilbao

Real Sociedad.

A pierdut ultimele 2 jocuri din LaLiga. Ultimul esec a fost unul drastic, pierzand acasa cu 1-6 in fata catalanilor de la Barcelona. Ca urmare a acestor rezultate negative inregistrate a coborat pe locul 7, insa fiind la doar 1 punct in spatele ocupantelor locurilor 6 si 5.

Este destul de probabil ca managerul spaniol Imanol Alguacil sa nu opereze modificari la nivelul primului 11 fata de jocul de sambata.

Guridi, Illaramendi, Moya, Sangalli, Sola si Zaldua sunt in continuare indisponibili din cauza accidentarilor.

Bilbao.

Nu traverseaza o perioada prea buna; este fara succes obtinut in ultimele 4 meciuri jucate in toate competitiile (2 infrangeri si 2 rezultate de egalitate). In ultimul joc de LaLiga a facut 1-1 acasa cu Eibar.

Este o echipa cu evolutii mai bune acasa decat in deplasare; din totalul de 35 de puncte acumulate pana acum, doar 11 au fost obtinute din jocurile de pe teren advers.

Ander Capa a intrat de pe banca in finala de sambata, dar sunt sanse insemnate ca acesta sa fie titular in jocul de pe Reale Seguros Stadium.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Real Sociedad (4-3-3): Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Monreal – Zubimendi, Merino, David Silva – Portu, Isak, Oyarzabal.

Bilbao (4-2-3-1): Simon – Capa, Alvarez, Martinez, Berchiche – Dani Garcia, Vencedor – Inaki Williams, Muniain, Berenguer – Raul Garcia.

Absenti.

  • Real Sociedad: Guridi, Illaramendi, Moya, Sangalli, Sola si Zaldua.
  • Bilbao: Nolaskoain.

Istoric Confruntari Directe.

  • Real Sociedad a castigat ultimele 3 intalniri directe.
  • In fiecare din precedentele 3 confruntari directe oficiale disputate la San Sebastian s-a marcat din ambele tabere si s-au dat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Real Sociedad – Bilbao – ionel_iulian94.

Un nou meci cu 3 goluri marcate la San Sebastian? Eu cred ca da, si de aceea pariul zilei la disputa de miercuri este Total goluri peste 2.5.

Pentru ca in aceasta confruntare sa se marcheze de cel putin 3 ori, se da cota 2.28 la 888Sport. Afla din articolul Cod bonus 888Sport cum poti lua bonusul maxim de aici.

Bilbao va incerca sa razbune rezultatul din finala Copa del Rey si de aceea consider ca sunt sanse insemnate sa avem parte de un meci reactiv, cu multe ocazii de poarta si implicit cu multe reusite.

4 din ultimele 5 meciuri jucate de Real Sociedad pe propriul teren s-au incheiat cu minimum 3 goluri inscrise.

Pronostic Real Sociedad – Bilbao & Cota: Total goluri peste 2.5 – 2.28