Caută
Close this search box.

Sociedad – Cadiz ponturi pariuri 12.05.2022

real sociedad cadiz ponturi pariuri

Reale Arena din San Sebastian va gazdui joi seara de la ora 20.00 partida dintre echipa locala, Real Sociedad si Cadiz. Cele doua formatii se infrunta in cadrul etapei a 36-a a campionatului spaniol, victoria fiind cuvantul de ordine in cazul ambelor.

real sociedad cadiz ponturi pariuri

Sociedad

Ocupa locul 6 in campionatul spaniol cu 3 etape inainte de finalul sezonului, unul foarte bun pentru basci care pastreaza sanse mari de a merge in Europa League, pariul zilei poate fi inspirat din acest joc.

Nu va avea insa o misiune facila sa pastreze actuala pozitie, Villarreal la acelasi numar de meciuri are cu 3 puncte in minus, teoretic ar intra in lupta si Athletic Bilbao, dar cu ceva mai putine sanse.

Trupa lui Imanol Alguacil a pierdut runda precedenta 1-2 pe terenul lui Levante ajungand astfel la 4 meciuri consecutive in LaLiga fara victorie, ultimul succes a fost in 10 aprilie cu Elche in deplasare.

Bascii au cea mai buna defensiva cand este vorba de partidele de acasa, doar 7 goluri incasate, incasand un singur gol acasa in ultimele 8 jocuri, dar a fost decisiv suferind si singurul esec pe Anoeta in 2022, 0-1 in fata Barcelonei.

Cadiz

Spera sa evite retrogradarea fiind chiar prima formatie aflata peste linia rosie, are 35 de puncte, doua in plus fata de urmatoarea clasata, Mallorca.

Echipa lui Sergio Gonzalez vine dupa o victorie reusita pe teren propriu, 3-0 cu Elche, un rezultat foarte bun dat fiind faptul ca nu s-a descurcat in fata propriilor suporteri, doar 17 puncte stranse in 18 jocuri.

Traverseaza o perioada de forma foarte buna cu un singur esec acasa, 2-3 in fata lui Athletic Bilbao, reusind insa sa castige 1-0 pe Nou Camp contra Barcelonei.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Sociedad (4-3-3): Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Elustondo, Rico – Merino, Zubimendi, Rafinha – D Silva – Sorloth, Portu.

Cadiz (4-4-2): Ledesma – Akapo, Hernandez, Cala, Espino – Alejo, Mari, Alex, Idrissi – Perez, Negredo.

Vezi aici toate cotele pentru Sociedad – Cadiz!

Absenti.

Sociedad: Mikel Oyarzabal, Nacho Monreal, Carlos Fernandez,Ander Barrenetxea – accidentati; Robin Le Normand, Alexander Isak – suspendati.

Cadiz: Varazdat Haroyan, Fali Jimenez – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Cadiz a revenit sezonul precedent in LaLiga dupa o pauza de 10 ani. De atunci sunt consemnate 3 infruntari intre cele doua formatii, toate castigate de Real Sociedad.

Ponturi pariuri Sociedad – Cadiz >>> Lily84.

Ma astept la un joc deschis intre doua formatii care au nevoie disperata de puncte, o victorie este vitala in cazul ambelor.

Real Sociedad primeste destul de greu gol acasa, unul singur in ultimele 8 jocuri, in acelasi timp Cadiz nu este o echipa ultraofensiva.

Bascii vor forta un succes, dar sunt avertizati de eficacitatea adversarei pe contraatac, isi vor lua masuri de precautie.

Mizez pe un succes al gazdelor, care au capacitatea de a-i supune pe andaluzi la o presiune constanta cu un joc metodic si bine organizat, atat ofensiv cat si defensiv.

Pronosticul propus de mine poate fi jucat la casa de pariuri online 888sport, citeste si articolul Cod bonus 888sport si vezi cum poti beneficia de oferta!

Pronostic Sociedad – Cadiz: cota 2.70 (opens in a new tab)” href=”https://10pariuri.ro/go/888-pariuri” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>o cota 2.70 (opens in a new tab)” href=”https://10pariuri.ro/go/888-pariuri” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>i cota 2.70 (opens in a new tab)” href=”https://10pariuri.ro/go/888-pariuri” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>d cota 2.70 (opens in a new tab)” href=”https://10pariuri.ro/go/888-pariuri” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”>d cota 2.70 (opens in a new tab)” href=”https://10pariuri.ro/go/888-pariuri” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener nofollow” class=”ek-link”> & sub 4.5 goluri marcate in meci > cota 1.86