Sociedad – PSV ponturi pariuri 09.12.2021

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 59%
Castigate: 10/17
Unitati: -132

În această seară, începând cu ora 19:45, ora României, Reale Arena este gazda confruntării dintre Real Sociedad-PSV. În rândurile de mai jos îți sunt prezentate detalii despre cele două protagoniste, cât și un pont în cotă 1.68, extras de la 888sport.

sociedad psv ponturi pariuri

Real Sociedad

Alb-albaștrii se află în prezent pe poziția a 3-a în grupa B, cu un total de 6 puncte acumulate și un bilanț de o victorie, 3 remize și o înfrângere. Din grupa B mai fac parte Monaco, Sturm Grad și evident, PSV.

În disputa precedentă au făcut vizita pe terenul francezilor din Monaco. Din păcate, rezultatul nu a fost cel așteptat, cedând cu scorul de 2-1. Per total, ofensiva gazdelor de astăzi s-a descurcat destul de bine, reușind să puncteze de 6 ori.

Defensiva a fost destul de lovită, cedând tot același număr de goluri. Alexander Isak este golgheterul echipei în EL, cu 3 goluri înscrise. În disputa de astăzi, Imanol Alguacil nu îi are la dispoziție pe Mikel Merino și David Silva, două absențe foarte importante.

PSV

Olandezii s-au descurcat puțin mai bine, fiind ocupanta locului secund, cu 8 puncte dobândite din cele 5 dispute. Au de asemenea un bilanț de două victorii, două remize și o înfrângere. Olandezii traversează o perioadă foarte bună.

Nu au mai fost învinși de 7 jocuri (5 victorii și două egaluri). În etapa precedentă din Europa League, PSV s-a impus fără niciun fel de probleme în fața austriecilor de la Sturm Graz, scor 2-0. Carlos Vinicius și Bruma au fost cei doi marcatori din tabăra olandezilor.

Linia ofensivă a avut un randament foarte bun, total de 9 goluri marcate. Apărarea a fost și ea destul de eficiență, reușind să reducă adversarii la 5 goluri înscrise. Maximiliano Romero și Eran Zahavi sunt cele mai importante indisponibilități pentru PSV.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz; Januzaj, Guevera, Zubimendi, Oyarzabal; Sorloth, Isak

PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Junior; Sangare, Van Ginkel, Gotze; Bruma, Vinicius, Gakpo

Absenți

Real Sociedad: Mikel Merino, David Silva
PSV: Maximiliano Romero, Eran Zahavi

Istoric confruntări directe

În precedenta și singura dispută directă dintre cele două formații, tabela de marcaj indica la finalul jocului scorul de 2-2. Gotze și Gakpo au punctat pentru olandezi, în timp ce Sociedad a marcat prin Januzaj și Isak.

Ponturi pariuri – Real Sociedad vs PSV – Cinculescu Andrei

La această confruntare am ales să investesc în minim un gol marcat în ambele porți. Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, atât Real, cât și PSV s-au descurcat foarte bine în ofensivă, ambele înregistrând o medie de peste un gol marcat pe partidă.

În 18 dintre cele 22 de confruntări susținute de Sociedad, aceștia au punctat cel puțin o dată. Nici olandezii nu s-au lăsat mai prejos. PSV a marcat cel puțin un gol în 23 dintre cele 27 de dispute de până acum.

În ceea ce privește zona de apărare, niciuna dintre echipe nu s-a descurcat foarte bine, cel puțin nu în Europa League, ambele permițând cel puțin un gol pe partidă. În mod normal al trebui să asistăm la un joc cu multe reușite. Îți recomand să urmărești și biletul zilei cota 2.

Pronostic Real Sociedad – PSV & Cota: Ambele marchează – 1.68

Leave a Comment:

Enable referrer and click cookie to search for ffbf0ad9ae1607c9 f4ac5199e5e49a69 [] 2.7.5