Sociedad – Real Madrid ponturi pariuri 21.06.2020

Sociedad - Real Madrid ponturi pariuri

Una dintre cele mai importante partide din runda 30 din La Liga, ne pune fata in fata pe Sociedad si Real Madrid. Ma voi axa pe un pont pe goluri in acest meci si il voi juca la Superbet! Voi ati pariat ceva?

Sociedad - Real Madrid ponturi pariuri

Cele doua echipe cu obiective diferite in acest sezon, ne pregatesc o partida frumoasa, ambele jucand pentru cele 3 puncte. Meciul va avea loc duminica seara, de la ora 23.00, la San Sebastian si va putea fi urmarit in transmisiune directa pe Digi Sport 1, Look Plus si Telekom Sport.

Sociedad.

Una din surprizele placute ale acestui sezon de La Liga, lupta sa ocupe la final un loc pentru o cupa europeana, bineinteles ideal fiind o calificare in Liga Campionilor de pe locul 4. Momentan se afla pe locul 6, cu 47 de puncte, la egalitate cu Getafe si Villareal si la doar 2 puncte de locul mult visat, ocupat de Atletico Madrid.

In ultimele 3 etape jucate, a reusit sa invinga o singura data, in deplasarea de la Eibar cu scorul de 2-1. Pe teren propriu are 8 meciuri consecutive fara infrangere in ambele competitii in care este angrenata.

Golgeterul acestei echipe este Willian Jose cu 9 reusite.

Sociedad - Real Madrid statistici

Real Madrid.

Galacticii condusi de Zidane se lupta in continuare cot la cot cu catalanii lui Setien pentru castigarea titlului de campioana. Pentru moment ocupa locul 2 cu 62 de puncte acumulate si cu un golaveraj foarte bun, 55 de goluri marcate si cea mai buna defensiva cu doar 20 primite.

Vine dupa 2 victorii de moral, ambele pe teren propriu, impotriva lui Eibar si a Valenciei, in care a reusit sa marcheze cate 3 goluri. In deplasare are 2 infrangeri consecutive cu Levante si Betis, dar de data aceasta este obligata sa castige pentru a se mentine aproape de Barcelona.

Cel mai bun marcator al echipei este Karim Benzema, care cu 16 goluri inscrise se afla pe pozitia 2 in clasamenti.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Sociedad (4-2-3-1): Remiro – Munoz, Llorente, Elustondo, Monreal – Zurutuza, Zubeldia – Odegaard, Januzaj, Oyarzabal – Willian Jose.

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Ramos, Varane, Mendy – Modric, Casemiro, Kroos – Hazard, Benzema, Asensio.

Vezi toate cotele pentru Sociedad – Real Madrid!

Absenti.

  • Sociedad: Barrenetxea, Illaramendi, Sangalli si Zaldua.
  • Real Madrid: Isco, Jovic, Lucas si Nacho.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in sezonul regulat, la Madrid si s-a terminat cu victoria surprinzatoare a oaspetilor, cu scorul de 4-3.

Aici ai pontul combinat la Valencia – Osasuna, cota 1.89!

Ponturi pariuri Sociedad – Real Madrid  – K-boom.

Derby-ul dintre cele doua echipe aflate in partea superioara a clasamentului se anunta a fi unul spectaculos si cu multe goluri. Avand in vedere ca este de-abia a 3 etapa care se joaca in Spania dupa nebunia pandemiei, am preferat sa aleg un pronostic pe goluri in ciuda unuia pe solisti. In 7 din ultimele 8 meciuri directe am avut parte de minim 3 goluri, iar in 2 din acestea au fost chiar 7 goluri. In precedentele 3 runde jucate de madrileni, s-au marcat peste 2.5 goluri. De asemenea si Sociedad pare o echipa care prefera fotbalul spectaculos, mai ales cand a jucat pe teren propriu.

Pronostic Sociedad – Real Madrid: 3+ – 1.57