Southampton – Brentford ponturi pariuri 11.01.2022

southampton brentford ponturi pariurii

Southampton si Brentford se vor infrunta marti seara de la ora 21.45 pe St. Mary's Stadium in cadrul unei partide restanta a etapei a 18-a din Anglia Premier League. Meciul poate fi urmarit pe canalele Eurosport.

southampton brentford ponturi pariurii

Southampton

Echipa pregatita de Ralph Hasenhuttl vine dupa o victorie reusita in Cupa Angliei pe terenul lui Swansea, asta in ciuda faptului ca a evoluat din minutul 30 cu un jucator eliminat.

In campionat vine dupa 3 jocuri fara esec, poti miza la top case pariuri pe un nou rezultat pozitiv al sau, in plus pe St. Mary's Stadium a pierdut un singur joc in actuala editie de Premier League.

Singura formatie care a invins-o acasa sezonul actual a fost Wolves, dupa acel meci a reusit sa inscrie in fiecare intalnire.

James Ward-Prowse a marcat in ultimele 3 etape de Premier League, daca va inscrie si acum va fi pentru prima data in cariera sa cand reuseste asta.

Ralph Hasenhuttl are mari probleme in banda dreapta a defensivei, acolo de unde ii vor lipsi toti cei 3 jucatori pe care ii putea utiliza pe postul respectiv.

Brentford

Are cu doua puncte in plus fata de adversara sa, gratie carora este si doua pozitii mai sus in clasament ocupand locul 12, unul lipsit de grijile retrogradarii.

Oaspetii au trecut de Port Vale in Cupa Angliei, scor 4-1, de asemenea au castigat si ultimul meci din Premier League, 2-1 acasa cu Aston Villa.

Aceste victorii au venit insa dupa o serie de infrangeri in campionat cu Manchester City, Chelsea si Brighton drept adversare.

Deplasarile nu sunt pe placul sau in ultima perioada, a adus doar doua puncte din precedentele 5 infruntari disputate pe teren strain.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Southampton (4-4-2): Forster – Salisu, Bednarek, Stephens, Perraud – Redmond, Ward-Prowse, Romeu, Elyounoussi – Adam Armstrong, Broja.

Brentford (3-5-2): Fernandez – Ajer, Jansson, Pinnock – Canos, Norgaard, Baptiste, Jensen, Roerslev – Mbeumo, Toney.

Vezi aici toate cotele pentru Southampton – Brentford!

Absenti.

Southampton: Moussa Djenepo – Cupa Africii;  Che Adams, Will Smallbone, Alex McCarthy, Thierry Small, Valentino Livramento – accidentati; Yan Valery – suspendat; Kyle Walker-Peters – pozitiv Covid19.

Brentford: Frank Onyeka – Cupa Africii; David Raya, Charlie Goode, Mathias Jorgensen, Josh Dasilva, Julian Jeanvier – accidentati; Rico Henry – incert.

Istoric confruntari directe.

Ultimul duel intre cele doua formatii dateaza din anul 2020 si s-a petrecut in 32-imile de finala ale Cupei Ligii, atunci Brentford a avut castig de cauza.

Ponturi pariuri Southampton – Brentford – Lily84.

Sfintii au ceva probleme de lot, in special in defensiva, dar se bazeaza pe un atac destul de productiv in ultima perioada, cu precadare pe teren propriu.

Brentford a marcat cel putin un gol in 6 din cele 9 deplasari sustinute in actualul sezon de Premier League, per total are 14 reusite pe teren strain.

In aceste conditii un pronostic inspirat de la piata de goluri pare o solutie potrivita, poti incerca oferta casei de pariuri online Betano. Poți primi aici 1.000 RON bonus – vezi din articolul Cod bonus Betano cum faci asta.

Pronostic Southampton – Brentford: Ambele echipe inscriu & peste 2.5 goluri cota 2.40