Southampton – Fulham ponturi pariuri 15.05.2021

southampton fulham ponturi pariuri


Southampton o va gazdui sambata dupa-amiaza de la ora 17:00 pe Fulham pe stadionul St. Mary's Stadium, intr-un duel in care cele doua echipe nu mai au vreo miza, prima fiind salvata de la retrogradare, iar oaspetii deja retrogradati in Championship. Va recomand sa cititi in continuare acest articol pentru a afla detalii importante despre cele 2 combatante!

southampton fulham ponturi pariuri

K-boom a ales pentru acest meci un pont interesant de timbul combo cu o cota de 1.70, pe care il va juca la Betano. Acesta va putea fi combinat cu celelalte pronosticuri din Anglia, oferite de colegii mei.

Southampton.

Vine dupa o victorie pe teren propriu, in fata lui Crystal Palace, cu scorul de 3-1, fapt ce i-a eliminat orice emotie cu privire la acest final de sezon. Cu cele 3 puncte obtinute a situat-o pe aceasta pe locul 14. Are un golaveraj destul de slab, cu 44 de goluri marcate si 62 incasate, acest lucru aratandu-ne jocul dezechilibrat al alb-rosilor.

A obtinut o singura victorie in ultimele 5 partide jucate, cea din etapa precedenta. Pe teren propriu se poate lauda ca doar Brighton a invins-o in precedentele 5 meciuri de acest gen.

Ca si in sezonul trecut, Danny Ings este golgeterul echipe, inscriind pana acum de 12 ori.

Fulham.

Se pare ca nu a reusit sa mai reziste inca un sezon in Premier League si va retrograda, in acest moment ocupand locul 18 cu doar 27 de puncte acumulate. Are al doilea cel mai slab atac, cu doar 25 de goluri marcate, nici macar unul pe partida.

Singura victorie din ultimele 10 meciuri jucate, este si una surprinzatoare, cu 1-0, in deplasarea de la Liverpool. Surprinzator este ca a obtinut mai multe puncte pe teren strain, mai exact 17, cu 3 victorii si 8 rezultate de egalitate.

In ofensiva nu se poate lauda cu vreun marcator, niciunul dintre atacanti nu a reusit sa se faca remarcati.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Southampton (4-4-2): Forster – Vestergaard, Walker-Peters, Stephens, Salisu – Ward-Prowse, Armstrong, Redmond, Minamino – Adams, Ings.
Fulham (4-4-2): Areola – Adarabioyo, Andersen, Robinson, Tete – Anguissa, Reid, Loftus-Cheek – Cavaleiro, Lookman, Mitrovic.

Absenti.

  • Southampton: Bertrand, Romeu si Smallbone
  • Fulham: Kongolo, Cairney si Reed.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in tur la Fulham si s-a terminat la egalitate, fara goluri marcate.

Ponturi pariuri Southampton – Fulham – K-boom.

Pentru aceasta zi de sambata vom avea 3 meciuri din Anglia Premier League, iar eu am ales sa joc un pronostic pe acest duel dintre locurile 14 si 18. Se intalnesc doua echipe care nu au impresionat foarte mult in acest sezon de Premier League. Am evitat totusi pronosticurile pe solisti si am ales un pariu combo mai sigur, in care echipa gazda sa nu piarda si sa se marcheze minim 2 golur in partida.

Southampton a avut parte de acest pronostic in 4 din ultimele 5 meciuri jucate pe teren propriu. De asemenea in 6 din precedentele 7 etape disputate de echipa oaspete, aceasta nu a castigat si s-au inscris si peste 1.5 goluri. Cele doua echipe s-au confruntat de 9 ori cu Southampton in calitate de echipa gazda si in 7 din acestea pontul oferit de mine s-a inverzit.

Pronostic Southampton – Fulham: 1X si Peste 1.5 goluri in meci – 1.70.