Southampton – Shrewsbury ponturi pariuri 19.01.2021

Southampton Shrewsbury Ponturi Pariuri

Turul al treilea din FA Cup se incheie marti seara cu meciul dintre Southampton si Shrewsbury. Confruntarea a fost initial programata pe 9 ianuarie, insa a fost amanata din cauza problemelor pe care oaspetii le-au avut din cauza coronavirusului. Aceasta are loc pe St. Mary's Stadium si va incepe de la ora 22:00.

Southampton Shrewsbury Ponturi Pariuri

Acest articool va contine o analiza amanuntita a acestei intalniri, dar si un pont pe care il voi juca la Betano, o agentie care se afla in topul caselor de pariuri pentru mobil.

Southampton.

Intra pe frontul FA Cup dupa o evolutie buna avuta in primele 18 runde din Premier League. Ocupa acolo un excelent loc opt si se afla la o distanta de doar cinci puncte fata de pozitile de Champions League. La startul bun pe care l-a avut, nu va avea in niciun moment emotii in privinta retrogradarii.

Nu traverseaza momentan cea mai buna forma posibila, iar in ultimele sase partide oficiale a obtinut un singur succes. In acest interval au predominat problemele ofensive si astfel a reusit sa inscrie doar doua goluri.

In ultimele doua editii ale competitiei a fost eliminata foarte rapid. Ultimul rezultat notabil in FA Cup l-a obtinut in 2018. A ajuns atunci pana in faza semifinalelor si a fost pana la urma eliminata de catre Chelsea.

Shrewsbury.

In lot au fost gasite mai multe cazuri de coronavirus, astfel ca n-a mai jucat un meci oficial din 29 decembrie. Deocamdata nu intreg lotul s-a reintors la antrenamente si nu se stie exact cati jucatori vor fi disponibili pentru acest meci. Inclusiv antrenorul si staff-ul tehnic au fost infestati.

Cert este ca e o echipa care joaca in League One, adica in al treilea esalon fotbalistic din Anglia. N-are un sezon prea bun si ocupa doar locul 17. Inainte de problemele cauzate de COVID a traversat o forma buna si a avut cinci meciuri consecutive fara esec.

A jucat deja doua meciuri in actuala editie a competitiei. In prima partida a invins-o fara probleme pe Cambridge, iar apoi a avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Oxford.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Southampton (4-4-2): Forster – Valery, Stephens, Salisu, Vokins – Tella, Diallo, Smallbone, Redmond – Long, N'Lundulu.

Shrewsbury (3-5-2): Sarkic – Williams, Ebanks-Landell, Pierre – Daniels, Norburn, Zamburek, Vela, Daniels – Whalley, Udohe.

Absenti.

  • Southampton: Djenepo, Obafemi, Redmond, Tella, Vestergaard, Smallbone, Ings.
  • Shrewsbury: -.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cele doua grupari nu s-au mai intalnit de un deceniu.

Ponturi pariuri Southampton – Shrewsbury – DBook.

In ciuda faptului ca ii vor lipsi cativa jucatori importanti, Southampton pare sa aiba o misiune usoara avand in vedere faptul ca intalneste o echipa din al treilea esalon.

Pe langa asta, oaspetii au mari probleme din cauza coronavirusului si s-ar putea ca foarte multi jucatori sa rateze acest duel. Oricum echipa n-a mai jucat din 2020, astfel ca forma va lasa de dorit.

Mizez si pe forma fizica slaba a echipei vizitatoare, jucatorii avand o perioada mult prea lunga fara evolutii.

Asadar, merg pe un succes clar a lui Southampton, la minim doua goluri diferenta.

Pronostic Southampton – Shrewsbury Southampton (-1.5) – 1.79!