Spal – Cagliari ponturi pariuri 23.06.2020

spal cagliari ponturi pariuri 23062020

La primul meci dupa mai bine de 3 luni de pauza, Spal primeste vizita celor de la Cagliari pe Stadio Paolo Mazza. Meciul conteaza pentru etapa cu numarul 27 din Serie A iar startul partide este la ora 23:00. Citeste articolul si vezi pontul cu o cota de 1.50 pe care l-am luat din oferta Unibet.

spal cagliari ponturi pariuri 23062020

Spal

Ocupa locul 19 la 2 puncte distanta de ultima clasata Brescia si 7 puncte de salvare. Are cel mai slab atac din campionat marcand doar 20 de goluri si a primit in total 44 de goluri.

In ultimul meci disputat a pus capat unei serii de 5 infrangeri consecutive prin victoria cu 1-0 contra celor de la Parma. In cele 26 de meciuri disputate in campionat, Spal a obtinut 5 victorii si doar 3 remize.

Antrenorul gazdelor, Gigi Di Bagio trebuie sa-l inlocuiasca pe portarul titular Berisha cu un debutant pe nume Thaim.

spal - cagliari ponturi 23 iunie 2020

Cagliari

In urma cu 3 zile a disputat meciul destant contra celor de la Verona si a pierdut cu scorul de 2-1, aceasta fiind a 5-a infrangere consecutiva. Are un golaveraj 0 marcand 42 de goluri si primitnd tot atatea.

Cagliari are cele mai multe remize in cele 26 de meciuri disputate pana acum, fiind depasita doar de Fiorentina cu 9 egaluri, gazdele avand 8. Este fara victorie in ultimele 7 deplasari din campionat.

Fara Nainggolan sau Pavoletti, Zenga isi pune toate serantele pentru un rezultat mare pe umrii lui Joao Pedro, golgheterul echipei cu 16 reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Spal (4-3-3): Thiam – Reca, Bonifazi, Vicari, Cionek – Valoti, Valdifiori, Missiroli – Francesco, Petagna, Strefezza

Cagliari (4-3-3): Cragno – Cacciatore, Pisacane, Walukiewicz, Pellegrini – Ionita, Nandez, Rog – Birsa, Pedro – Simeone

Vezi toate cotele pentru Spal – Cagliari!

Absenti.

  • Spal: Etrit Berisha este accidentat.
  • Cagliari: Radja Nainggolan, Paolo Farago si Leonardo Pavoletti sunt accidentati iar Ceppitelli si Cigarini sunt suspendati.

Istoric Confruntari Directe.

  • Meciul tur s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Cagliari.
  • In cele 6 meciuri disputate in intraga istorie, Cagliari a castigat 5 meciuri iar unul s-a terminat la egalitate.

Serie A: Torino – Udinese, vezi pontul în cota 1.73!

Ponturi pariuri Spal – Cagliari – IulianBNG.

Spal n-a mai castigat un meci pe teren propriu de 7 partide. In cele 12 meciuri disputate acasa, ei au primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. Cu un portar debutant, imi este greu sa cred ca Spal nu va primi gol.

De partea cealalta, Cagliari trebuie sa sparga gheata si sa obtina punct sau puncte din aceasta deplasare. Chiar daca a primit foarte des gol in deplasare, Cagliari a pierdut doar 3 din cele 13 deplasari.

Chiar daca joaca acasa, n-o vad pe Spal capabila sa obtina cele 3 puncte in acest meci.

Pronostic Spal – Cagliari: X sau 2 – 1.50