Spal – Frosinone ponturi pariuri 04.05.2021

ponturi fotbal

Frosinone joaca in etapa a 36-a din Italia Serie B pe terenul lui Spal, intr-un meci ce va incepe la ora 15:00. Vezi ce spun datele statistice si care este pontul pe care ti-l propun!

Date statistice

Spal este momentan pe loc de play-off, la doar doua puncte de prima echipa de sub linie. Programul din ultimele 3 etape este unul lejer, adversare fiind Frosinone, Reggiana si Cremonese.

Gazdele sunt in usoara scadere de forma, fara punct in ultimele doua etape, timp in care au primit 5 goluri.

Spal are ultimele 5 meciuri cu GG. In 4 dintre acestea a fost egalitate la pauza.

Frosinone este pe locul 14 in Serie B, avand o marja de 3 puncte fata de primul loc de baraj. Oaspetii mai au nevoie de 2-3-4 puncte pentru a fi sigure de salvarea directa de la retrogradare.

Frosinone este fara gol marcat in ultimele 3 deplasari, la Chievo, Salernitana si Pordenone. Media golurilor in deplasare este de doua pe meci.

Frosinone este neinvinsa in duelurile cu Spal de pe Stadio Paolo Mazza, ba mai mult, a luat toate punctele atat in intalnirea din 2017 cat si in cea din 2018, atunci cand ambele echipe evoluau in Serie A.

Mai sunt 3 etape de disputat din actuala editie de campionat si atat Spal cat si Frosinone se pot multumi cu un rezultat de egalitate pentru atingerea obiectivelor.

Cote Spal – Frosinone
1X2
2.303.103.40

Pronostic Spal – Frosinone propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Pauza sau Final X1.68Superbet500 RON!