Caută
Close this search box.

Spal – Milan ponturi pariuri 01.07.2020

spal ac milan ponturi pariuri 01072020

Pe Paolo Mazza din Ferrara, SPAL primeste vizita celor de la AC Milan intr-un meci ce conteaza pentru runda 29 din Serie A. Pentru acest duel, am gasit un pont in care am incredere cu o cota de 1.60  la PublicWin. Citeste acest articol si vezi la final pontul recomandat.

spal ac milan ponturi pariuri 01072020

Spal

In ultima runda, Spal i-a pus probleme in prima repriza celor de la Napoli, dar dupa pauza a cedat si a pierdut meciul cu scorul de 3-1. Inainte de pauza fortata, Spal castigase primul meci dupa 5 infrangeri consecutive contra celor de la Parma. In primul meci dupa reluarea campionatului, ei au pierdut contra celor de la Cagliari cu 1-0.

Ocupa locul 20 in clasament avand doar 18 de puncte. Are cel mai slab atac din campionat cu doar 21 de rusite si a primit 48 de goluri. A reusit doar 5 victorii in cele 28 de meciuri jucate iar 3 dintre acestea au venit din meciurile disputate departe de casa.

Petagna a reusit 12 goluri si este cel mai bun marcator al celor de la SPAL. 

spal - milan pariuri 1 iulie 2020

Milan

Pauza competitionala i-a prins bine Milanului, in primul meci a remizat in cupa cu Juve iar apoi au urmat 2 victorii consecutive in campionat. In ultima partida din Serie A a invins-o pe AS Roma cu 2-0 acasa.

S-a apropiat la 3 puncte de locul de Europa League ocupat de Napoli si ocupa locul 7 avand 42 de puncte. Pastreaza in continuare cel mai slab atac din primele 10 clasate din Serie A cu doar 34 de goluri marcat si 35 primite.

Jucatorul imprumutat de la Frankfurt, Rebic, este cel mai bun marcator al echipei cu 8 reusite urmat de fundasul Hernandez cu 5 goluri. 

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Spal (4-4-2): Letica – Reca, Bonifazi, Vicari, Cionek – Valoti, Dabo, Valdifiori, D'Alessandro – Petagna, Cerri

Milan (4-4-1-1): Donarumma – Conti, Kjaer, Romagnoli, Hernandez – Paqueta, Kessie, Bennacer, Castillejo – Calhanoglu – Rebic

Vezi toate cotele pentru Napoli – Spal!

Absenti.

  • Spal: Etrit Berisha, Ervin Zukanovic si Federico Di Francesco sunt accidentati iar Felipe este suspendat.
  • Milan: Mateo Musacchio si Léo Duarte vor lipsi de la Milan.

Istoric Confruntari Directe.

  • In tur, AC Milan s-a impus cu 3-0.
  • Cele doua formatii s-au intalnit in 6 meciuri oficiale iar Milan le-a castigat pe toate.

Ponturi Premier League: Arsenal – Norwich, cota 1.83!

Ponturi pariuri Spal – Milan – IulianBNG.

Spal are 6 infrangeri consecutive pe teren propriu iar intr-un singur meci din acest sezon ei n-au primit gol. De fiecare data cand a primit-o acasa pe Milan, SPAL a primit minim 3 goluri.

De partea cealalta, AC Milan isi continua forma buna si o poate egala pe Napoli la numarul de puncte cu o victorie in aceasta seara. In ultimele 10 deplasari, AC Milan are doar 3 infrangeri.

Nu cred ca vor fi multe goluri in meci dar chiar si asa, AC Milan o sa invinga.

Pronostic Spal – Milan: Victorie AC Milan – 1.60