Spania – Grecia ponturi pariuri 25.03.2021

Spania Grecia Ponturi Pariuri

Estadio Los Carmenes din Granada gazduieste partida de debut a selectionatei iberice, Spania, in campania de calificari pentru CM din Qatar incepand cu ora 21:45. In peninsula se deplaseaza Grecia, selectionata care vine dupa un an 2020 aproape perfect.

Spania Grecia Ponturi Pariuri

Spania.

Luis Enrique realizeaza o treaba minunata pe banca nationalei iberice care incepe din nou sa redevina o forta in fotbalul international. Spania a incheiat Liga Natiunilor pe prima pozitie in grupa A din care au mai facut parte Germania, Elvetia si Ucraina.

Probleme pentru spanioli doar in jocurile de pe teren strain desi apararea s-a descurcat admirabil, incasand doar 3 goluri in 6 jocuri. Rezultatul ultimului joc din 2020 a fost complet neasteptat pentru Spania care s-a impus cu 6-0 in fata Germaniei, Ferran Torres bifand primul sau hat-trick la nationala.

Noua victorii consecutive pentru iberici in jocurile de acasa, primind un singur gol din 2019 incoace.

Grecia.

Elenii de sub comanda lui Schip au realizat o campanie aproape perfecta in grupa C din Liga Natiunilor. Grecia s-a clasat in final doar pe locul secund cu 12 puncte, la 2 distanta de liderul Slovenia, insa dominand partidele cu restul formatiilor printre care se numara Moldova si Kosovo.

Un joc lipsit de spectaculozitate din partea elenilor care au inregistrat un golaveraj de 6 la 1, fiind preocupati mai mult de acumularea de puncte decat de spectacol. Nu au mai pierdut un meci oficial din 2019 cand se deplasa pe terenul Squadrei Azzura, scor 2-0 in favoarea italienilor.

Intr-adevar, de atunci nu au mai avut parte de adversari dificili, fiind un test deplasarea de la Granada pentru nationala lui Schip.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Spania (4-1-4-1): de Gea – Porro, Ramos, Martinez, Gaya – Busquets – Torres, Llorente, Olmo, Oyarzabal – Morata

Grecia (4-2-3-1): Vlachodimos – Bakakis, Papadopoulos, Svarnas, Giannoulis – Bouchalakis, Siopis – Dimitris Limnios, Mantalos, Fortounis – Bakasetas

Absenti.

Spania :
Grecia :

Istoric Confruntări Directe

Ultima confruntare directa a avut loc in 2008 chiar in grupa de Euro, scor 2-1 in favoarea Spaniei, turneu final pe care selectionata iberica si l-a adjudecat in final.

Pariaza pe meciul Spaniei la Maxbet si poti profita de o cota de 1.57 pentru o victorie ibericilor atat la pauza cat si la final. Nu uita ca Maxbet pune la bataie un bonus de 700 RON. Afla cum il obtii din articolul Cod bonus Maxbet.

Ponturi pariuri Spania – Grecia -> Andrew.

Chiar daca elenii vin dupa o campanie foarte buna in Nations League, nu cred ca vor avea un cuvant de spus in deplasarea de la Granada.

Spania prezinta un fotbal extrem de solid pe teren propriu acolo unde nu a primit decat un gol in ultimii 2 ani. Are victorii pe linie, iar dupa succesul cu Germania, este pregatita sa continue in acelasi ritm, de aceasta data avand un adversar mult mai slab ca valoare.

Grecia aproape ca nu a existat in ultima deplasare dificila contra Italiei unde elenii au avut o posesie de 27% si un singur sut pe poarta. Statistica are toate sansele sa se repete si de aceasta data privind la adversarul grecilor, profitand asadar de o cota excelenta pentru ca trupa elena sa nu marcheze nici de aceasta data.

Pronostic Spania – Grecia:Grecia nu marcheaza – Cota 1.50