Spania U21 – Cehia U21 ponturi pariuri 30.03.2021

Spania U21 Cehia U21 Ponturi Pariuri

De la ora 22:00, la Celje, se vor intalni Spania si Cehia in cadrul grupei B de la Turneul Final. Este o partida din care ibericii sunt obligati sa scoata cel putin un punct pentru a se califica in timp ce situatia cehilor este ceva mai delicata.

Spania U21 Cehia U21 Ponturi Pariuri

Spania U21.

Ibericii de sub comanda lui De la Fuente sunt lideri in grupa B cu 4 puncte dupa primele 2 jocuri. A trecut fara emotii de una dintre gazdele acestui turneu, si anume de Slovenia, chiar in debutul acestei editii de Euro, scor 3-0.

Asa cum era de asteptat, Spania a continuat in aceeasi maniera si jocul doi, cel contra Italiei, insa fara sa reuseasca prea multe pe faza ofesiva.

Doar 0-0 la finalul celor 90 de minute in care ibericii au controlat intreaga partida insa are nevoie de ceva mai multa atentie pe faza de finalizare la ultima reprezentatie din grupa daca isi doresc calificarea.

Cehia U21.

Selectionata condusa de Krejci are nevoie de ceva mai mult curaj in ultima reprezentatie de la Euro. Cehia a strans doar doua punct in primele partide din grupa B, clasandu-se totusi pe locul secund, la egalitate cu Italia.

Dupa un 1-1 in prima partida impotriva lui Cutrone&Co in care cehii au aratat destul de bine pe ambele faze, a venit partida cu Slovenia in care lucrurile nu s-au derulat conform asteptarilor. Cehii aveau mare nevoie de victorie in fata uneia dintre tarile organizatoare insa jocul a fost cu mult sub cel din partida cu Italia.

Doar 2 ocazii clare de gol pentru Cehia care desi a dominat la capitolul posesie, nu a reusit sa se apropie de poarta slovenilor, multumindu-se in final doar cu un nou rezultat de egalitate.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Spania U21 (4-3-3): Fernandez – Pipa, Guillamon, Cuenca, Miranda – Villar, Zubimendi, Garcia – Cucurella, Ruiz, Puado

Cehia U21 (3-4-1-2): Jedlicka – Vitik, Chalus, Kreci – Sulc, Sadilek, Bucha, Holik – Karabec – Sasinka, Lingr

Absenti.

Spania U21 : Mingueza
Cehia U21 :

Istoric Confruntări Directe

Ultima reprezentatie directa intre cele doua selectionate a avut loc in 2011 cand Spania se impunea cu 2-0.

Pariaza pe o cota de 2.20 pentru un succes al ibericilor inca de la pauza chiar la Betano. Intra aici daca vrei sa vezi Cum imi fac cont la Betano.

Ponturi pariuri Spania U21 – Cehia U21 -> Andrew.

Dupa ce Spania a ajuns la 17 partide fara infrangere, este greu de crezut ca nu va reusi calificarea in aceasta seara, mizand asadar pe cel putin un punct in favoarea ibericilor, dar si pe cel putin 2 reusite in meci.

Spania a fost echipa mai buna si in jocul impotriva Italiei insa de aceasta data va avea un adversar ceva mai slab pe faza de aparare. Si-a demonstrat calitatile ofensive in jocul cu Slovenia si cred ca isi va trece macar odata numele pe tabela.

Cehia este obligata sa iasa la joc din moment ce este la egalitate de puncte cu Italia, selectionata ce are ultimul meci impotriva Sloveniei. Sanse asadar minime pentru cehi daca nu vor obtine un succes in fata Spaniei, insa cu siguranta o vom vedea pe selectionata lui Krejci mult mai agresiva pe faza ofensiva.

Pronostic Spania U21 – Cehia U21:1X&2+ – Cota 1.52