Sparta Praga – Celtic ponturi pariuri 26.11.2020

sparta praga - celtic ponturi pariuri

Celtic merge la Praga in runda a 4-a din grupele Europa League pentru a disputa meciul cu echipa locala, Sparta Praga. Confruntarea are loc joi, de la ora 19:55. VEZI mai jos pontul pe care mizez la Sparta Praga – Celtic! Cota: 1.71 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

sparta praga - celtic ponturi pariuri

Sparta Praga.

Vine dupa un meci disputat in campionatul intern; a fost invinsa pe propriul teren de Ceske Budejovice cu 2-4. Este al 4-lea esec suferit in ultimele 5 meciuri disputate in toate competitiile.

In 11 din precedentele 12 partide oficiale pe care le-a jucat s-au marcat cel putin 3 goluri. Este cu cel putin 1 gol inscris in fiecare din ultimele 15 meciuri oficiale de acasa disputate in toate competitiile.

Inainte de startul acestei runde se clasa pe pozitia a 3-a in grupa H cu 3 puncte, cu 4 puncte mai putin decat liderul Lille si cu 3 puncte mai putin decat ocupanta locului secund, AC Milan.

Bilantul pentru cele 3 meciuri jucate pana acum in grupa se prezinta astfel: 1 succes, 0 egaluri, 2 infrangeri si un golaveraj de 5:8. Lukas Julis este principalul marcator al echipei cu 3 reusite.

Celtic.

La fel ca Sparta Praga, vine dupa un meci jucat in campionatul intern; a facut 2-2 la Hibernian (cele 2 goluri ale oaspetilor au fost marcate de Edouard si Laxalt).

In 6 din precedentele 7 partide pe care le-a disputat in toate competitiile s-au marcat peste 2.5 goluri.

Este ultima in grupa H cu doar 1 punct. Are 0 victorii, 1 egal, 2 infrangeri si un golaveraj de 4:9 (cea mai slaba defensiva din grupa). 3 din cele 4 goluri au fost marcate de Mohamed Elyounoussi.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sparta Praga (4-2-3-1): Nita – Vindheim, Plechaty, Lischka, Hanousek – Pavelka, Ladislav Krejci – Polidar, Dockal, Moberg Karlsson – Julis.

Celtic (4-2-3-1): Barkas – Frimpong, Duffy, Bitton, Laxalt – Brown, McGregor – Christie, Ntcham, Elyounoussi – Edouard.

Absenti.

  • Sparta Praga: Celustka, Hlozek, Karabec, Stetina, Hancko, Kozak.
  • Celtic: Forrest, Jullien.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 2 din precedentele 3 intalniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Sparta Praga – Celtic – ionel_iulian94.

In aceasta confruntare se intalnesc echipele cu cele mai slabe defensive din grupa H si de aceea ma astept la un nou meci cu multe goluri, cel putin 3.

In precedentele 3 partide pe care fiecare echipa le-a jucat in grupa s-au marcat peste 2.5 goluri.

Urmarind ultimele rezultate inregistrate de Sparta Praga in toate competitiile, se poate observa destul de clar ca formatia ceha practica un joc deschis (in fiecare din precedentele 6 jocuri pe care le-a disputat s-au inscris cel putin 3 goluri).

Celtic este o echipa careia ii place sa atace in mod constant si sa isi creeze numeroase ocazii; formatia scotiana a inscris cel putin 2 goluri in 5 din ultimele 6 meciuri. Totodata, de precizat faptul ca are o defensiva destul de permisiva, incasand gol in 7 din precedentele 8 jocuri.

Pronostic Sparta Praga – Celtic & Cota: Total goluri peste 2.5 – 1.71