Sparta Praga – Plzen pronosticuri 27.05.2020

Forma ionel_iulian94: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 55.6%
Castigate: 10/18
Unitati: -45

Sparta Praga si Plzen se vor duela miercuri intr-o partida ce conteaza pentru runda cu numarul 25 din prima liga ceha! VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.65 la agentia de pariuri sportive online Fortuna!

sparta praga - plzen pronosticuri 27.05.2020 - 1

Sparta Praga.

Vine dupa o serie de jocuri de pregatire; a jucat 4 meciuri si a reusit sa le castige pe toate 4 (toate cele 4 partide au fost disputate in aceasta luna).

Inainte de startul acestei etape se clasa pe pozitia a 9-a cu 35 de puncte, cu 2 puncte mai putin decat echipa aflata pe ultimul loc de play-off. Are 9 victorii, 8 egaluri, 7 infrangeri si un golaveraj de 42:32. Guelor Kanga este principalul marcator al echipei cu 10 reusite.

Se descurca destul de bine acasa; din totalul de 35 de puncte, 21 au fost obtinute doar din meciurile de pe propriul teren (6 victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri). A inscris cel putin 1 gol in 11 din precedentele 13 partide oficiale de acasa.

sparta praga - plzen pronosticuri 27.05.2020 - 2

Plzen.

La fel ca adversara din aceasta partida, vine dupa o serie de jocuri de pregatire; a jucat 3 meciuri si le-a castigat pe toate 3.

In ceea ce priveste situatia din campionat, se afla in partea superioara a clasamentului; ocupa pozitia secunda cu 50 de puncte, cu 8 puncte mai putin decat liderul Slavia Praga. Are 15 victorii, 5 remize, 4 esecuri si un golaveraj de 45:20; Pavel Bucha este principalul marcator al echipei cu 9 reusite.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sparta Praga (4-2-3-1): Heca – Vindheim, Stetina, Hancko, Frydek – Sacek, Krejci – Plavsic, Dockal, Hlozek – Tetteh.

Plzen (4-3-3): Hruska – Reznik, Hejda, Brabec, Limbersky – Bucha, Kalvach, Cermak – Kayamba, Beauguel, Kovarik.

Absenti. 

  • Sparta Praga: Nita, Graiciar.
  • Plzen: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • S-a marcat cel putin 1 gol in fiecare din precedentele 15 confruntari directe.
  • Niciuna din ultimele 4 intalniri directe nu s-a incheiat la egalitate; Plzen s-a impus de 3 ori, iar Sparta Praga o data.

Ponturi pariuri Sparta Praga – Plzen – ionel_iulian94.

Pe Generali Ceska pojistovna Arena se vor duela 2 dintre cele mai bune atacuri din prima liga ceha. De aceea cred ca vom avea parte de un meci cu goluri marcate, atat de o parte, cat si de cealalta.

Ambele formatii vin dupa jocuri de pregatire pe care le-au castigat si in care au marcat multe goluri.

Sparta Praga va forta victoria, deoarece are nevoie de puncte pentru a prinde zona play-off-ului. Insa, Plzen nu se va lasa mai prejos, mai ales ca si ea are nevoie de puncte pentru a se apropia de liderul Slavia Praga.

Pronostic Sparta Praga – Plzen & Cota: Ambele echipe marcheaza – 1.65

Leave a Comment: