Sparta Rotterdam – Zwolle ponturi pariuri 11.05.2022

ponturi pariuri olanda eredivisie

Sparta Rotterdam primeste vizita lui Zwolle in etapa a 33-a din Olanda Eredivisie, intr-un meci ce va incepe la ora 21:00. Iata pontul propus de mine conform datelor statistice!

Date statistice

Se intalnesc ultimele clasate in Eredivisie, iar echipa care pierde va fi virtual retrogradata, daca Willem II obtine un rezultat pozitiv in deplasarea de la Cambuur.

Sparta Rotterdam are avantajul terenului propriu, dar si doua puncte peste Zwolle in clasament. In cazul unei victorii poate spera chiar la salvarea directa intrucat o despart 3 puncte de locurile 14 si 15.

Sparta Rotterdam si Zwolle sunt echipele cu cele mai slabe atacuri din campionatul Olandei, fiecare cu cate 25 de goluri marcate in 32 de etape.

Zwolle a coborat pe ultimul loc dupa rezultatele din ultima etapa si se mai poate salva doar in cazul unei victorii la Rotterdam, plus un rezultat pozitiv in ultima etapa, pe teren propriu cu PSV Eindhoven.

Zwolle are un singur rezultat de egalitate in deplasarile din acest sezon. De remarcat ca in doua din ultimele 4 meciuri externe a obtinut victorii.

Un singur rezultat de egalitate s-a inregistrat in intalnirile directe de la Rotterdam incepand cu anul 2011.

O eventuala remiza o ajuta foarte putin pe Sparta Rotterdam si deloc pe Zwolle, deci este de asteptat un meci jucat la victorie de ambele echipe.

Cote Sparta Rotterdam – Zwolle
1X2
2.373.353.00

Pronostic Sparta Rotterdam – Zwolle propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Sansa dubla 12 si sub 3,5 goluri1.83Betano1.000 RON!