Spartak Moscova – Benfica ponturi pariuri 04.08.2021

spartak moscova benfica ponturi pariuri

Duelul serii din preliminariile Ligii Campionilor le va alinia la centru pe Spartak Moscova si Benfica,  partida urmand sa inceapa de la ora 20:00 pe Otkrytiye Arena. Lusitanii sunt favoriti la calificare insa vom vedea cat de pregatita va fi echipa lui Jorge Jesus pentru accederea in turul urmator din UCL. 

spartak moscova benfica ponturi pariuri

Spartak Moscova.

Cu un lot evaluat la 144M $, conform transkfermarkt, trupa lui Rui Vitoria a incheiat pe podium stagiunea interna, mai exact pe locul secund, la 8 puncte distanta de Zenit si la unul singur de rivala Lokomotiv. Revine asadar dupa 3 ani pe frontul calificarilor pentru grupele UCL, performanta pe care nu a mai atins-o din sezonul 2017/2018.

Incepand cu finalul lunii iunie si pana la jumatatea lui iulie, moscovitii au disputat 6 jocuri amicale, bifand 4 victorii, un egal si o infrangere. Daca la inceputul pregatirii a avut parte de jocuri cu adversari relativi modesti, Spartak Moscova s-a descatusat in final, marcand pe banda rulanta chiar impotriva echipelor din prima liga. A inscris nu mai putin de 13 goluri in duelurile cu Sochi, Rubin Kazan si Khimki, iar cu siguranta ofensiva este pregatita pentru jocurile europene.

Cu toate acestea, sezonul in Rusia a debutat in urma cu 2 saptamani si Spartak nu a reusit sa mentina seria de victorii din perioada de pregatire. A cedat la limita, scor 0-1, chiar impotriva lui Rubin Kazan, insa jocul oaspetilor a fost net superior, lucru ce s-a simtit mult mai clar in deplasarea de la Samara. Echipa lui Rui Vitoria a bifat prima victorie din noua stagiune, scor 1-0, insa a avut nu mai putin de 8 ocazii clare de gol.

Benfica.

Formatia din Lisabona nu a reusit sa se ridice la nivelul rivalei din oras, Sporting, incheiand stagiunea precedenta pe locul 3, la 9 puncte de aceasta, si la 4 de Porto, fiind obligata sa isi castige tichetul pentru grupele Ligii Campionilor. Daca in ultimul deceniu Benfica a fost prezenta mereu in grupele celei mai importante competitii europene, incepand cu sezonul precedent, lusitanii au facut cale intoarsa, fiind eliminati de PAOK in turul 3, multumindu-se doar cu prezenta in UEL.

In start-ul perioadei de pregatire, trupa lui Jorge Jesus, evaluata la 323M $, conform transfermarkt, a disputat 4 jocuri amicale in compania unor formatii co-nationale. S-a impus asadar in fata celor de la Covilha, SC Farense si Casa Pia, in timp ce contra lui Belenenses a scos doar un egal, scor 0-0. Pe langa aceste jocuri, a mai disputat o partida in fata Almeriei (2-1), dar si impotriva unor adversari ceva mai puternici.

A invins-o la limita cu scorul de 1-0 pe campioana Frantei, Lille, si a remizat in ultimul joc amical impotriva celor de la Marseille, scor 1-1. Din nefericire, sezonul in Portugalia inca nu a debutat, iar Benfica are un dezavantaj din acest punct de vedere, mai ales ca nu are niciun joc oficial pana la disputarea primei manse din preliminariile Ligii Campionilor.

Echipele probabile si absenti

Echipele probabile.

Spartak Moscova (4-2-3-1): Maksimenko – Rasskazov, Gigot, Dzhikiya, Lucas – Kral, Zobnin – Moses, Bakaev, Promes – Sobolev

Benfica (3-4-3): Vlachodimos – Verissimo, Otamendi, Vertonghen – Gilberto, Taarabt, Weigl, Grimaldo – Pizzi, Seferovic, Silva

Absenti.

Spartak Moscova:

Benfica: –

Istoric Confruntări Directe

Cele doua formatii au disputat doar doua jocuri oficiale de-a lungul istoriei, mai exact in grupele UCL din sezonul 2012/2013 si unde fiecare si-a castigat punctele pe teren propriu. Spartak Moscova a reusit primul succes, scor 2-1, in timp ce Benfica si-a luat revansa la doar o luna distanta, scor 2-0.

Printre cele mai tari pariuri betano la meciul de la Moscova se numara: 2,90 pentru cel putin 2 goluri in prima repriza, dar si o cota de 1,80 pentru cel putin un gol in fiecare repriza.

Ponturi pariuri Spartak Moscova – Benfica -> Andrew.

Ma astept la o partida spectaculoasa la Moscova unde ambele formatii au calitatea necesara sa schimbe scorul pe tabela de cel putin 3 ori in aceasta seara. 

Desi a inscris un singur gol in primele 2 runde din noua stagiune, Spartak Moscova a aratat la fiecare partida extrem de conectata pe faza de constructie, insa lipsa de luciditate la finalizare a costat-o destul de scump. Cred totusi ca intr-o astfel de partida cu miza, elevii lui Rui Vitoria vor stii sa gestioneze mai bine fazele de poarta.

Cea mai mare problema a Benficai s-ar putea sa fie lipsa conditiei fizice in acest start de sezon european. Fara niciun joc oficial disputat pana la ora meciului, cred ca va avea ceva probleme, mai ales daca este nevoita sa faca pressing unei echipe ce s-a pregatit ceva mai bine pentru aceste partide europene. Valoare exista indiscutabil in tabara lusitanilor care va trebui sa se vada pe tabela la finalul partidei, mai ales ca miza o reprezinta intoarcerea in grupele UCL.

Pronostic Spartak Moscova – Benfica:Peste 2,5 goluri – Cota 1.90