Sporting – Porto ponturi pariuri 19.01.2021

Sporting Porto Ponturi Pariuri 19012021

Meci de totul sau nimic în semifinalele Cupei Ligii Portugaliei. Leii din Lisabona întâlnesc dragonii din Porto de la ora 21:45, iar câștigătoare va primi biletele pentru finală.

Betano, una dintre agențiile de top de la noi din țară oferă cote avantajoase și pentru acest duel. AICI ai 10 lucruri despre Betano în caz că vrei sau ai deja cont la această agenție de pariuri și nu cunoști mare lucru despre ea.

Sporting Porto Ponturi Pariuri 19012021

Sporting

Echipa lui Ruben Amorim este lider în campionatul intern cu 4 puncte peste urmăritoarele sale Porto și Benfica. Pedro Goncalves este golgheterul campionatului cu 12 reușite.

În ultimele 5 meciuri, Sporting a obținut: 3 victorii și o remiză în campionat, iar în Cupa Portugaliei a fost înfrântă de către Maritimo cu scorul de 2-0.

În sferturile de finală ale Cupei Ligii, leii au eliminat-o pe Mafra cu scorul de 2-0.

Porto

Echipa lui Sergio Conceicao se află pe locul 2 în campionat la egalitate de puncte cu locul 3 ocupat de Benfica. Porto are cea mai bună ofensivă din campionat, dragonii reușind în 14 etape să marcheze 36 de goluri.

În ultimele 5 meciuri, Porto a obținut: 3 victorii și un egal cu Benfica în campionat, iar în Cupa Portugaliei a reușit să o elimine pe Nacional după 120 de minute.

Pentru a juca în semifinale, Porto a învins-o pe Ferreira în sferturi cu scorul de 2-1.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Sporting (3-5-2): Adan – Feddal, Coates, Neto – Porro, Mario, Palhinha, Pedro Goncalves, Mendes – Santos, Sporar.

Porto (4-4-2): Marchesin – Nanu, Pepe, Mbemba, Sanusi – Corona, Grujic, Sergio Oliveira, Leite – Marega, Evanilson.

Absenți

Sporting: Niciunul

Porto: Taremi

Vezi AICI cotele pentru Sporting – Porto

Istoric Confruntări Directe

Cele 2 echipe s-au întâlnit în acest sezon în campionat la jumătatea lunii octombrie. Meciul a fost unul pe cinste și s-a încheiat 2-2.

Ponturi Pariuri Sporting – Porto. David96

Cele 2 echipe nu pun așa mare preț pe cornere, statisticile celor 2 echipe privind loviturile de la colț arată în felul următor: Sporting obține cam 6 cornere pe meci în timp ce adversara ei, Porto obține cu greu câte 4 cornere pe partidă.

În ultimele 5 jocuri disputate de ambele formații, doar într-un meci disputat atât de Porto cât și de Sporting s-a ajuns să se obțină peste 11 cornere pe meci. Media cornerelor pe partidă a fost de 6-8 pe meci, chiar etapa trecută în derby-ul Portugaliei dintre Benfica și Porto s-au obținut doar 4 cornere în toată partida, Porto având și ea un corner în prima repriză.

Un alt aspect al meciului ar fi că această partidă are o miză deosebit de importantă în joc, calificarea în finala Cupei Ligii Portugaliei, astfel că sunt toate posibilitățile ca între cele 2 formații să se desfășoare o partidă închisă, pentru ca la final echipa câștigătoare să declare că „Scopul scuză mijloacele”.

Pronostic Sporting – Porto: sub 10.5 cornere în meci – Cota 1.50