St Etienne – Brest ponturi pariuri 24.04.2021


St Etienne o va gazdui sambata dupa-amiaza de la ora 14:00 pe Brest pe stadionul Geoffroy-Guischard, intr-un adevarat derby al suferintei. Va recomand sa cititi in continuare acest articol pentru a afla detalii importante despre cele 2 dueliste!

K-boom a ales pentru acest duel un pronostic interesant de timbul combo pe care il va juca la Betano.

St Etienne.

Vine dupa o infrangere in deplasarea de la PSG, cu scorul de 3-2 oferindu-ne un final de infarct cu rasturnari de situatie, toate golurile fiind marcate dupa minutul 78. In acest moment ocupa locul 13 cu doar 39 de puncte acumulate si cu un golaveraj destul de slab, cu 38 de goluri marcate si 50 incasate.

A impartit victoriile cu infrangerile in precedentele 6 partide jucate. Pe teren propriu a castigat doar de 4 ori, in rest egalurile fiind la acelasi numar cu infragerile.

Gabonezul Denis Bouanga este cel mai bun marcator al echipei, inscriind de 7 ori pana acum.

Brest.

Nu se poate lauda cu forma prin care trece ajungand la 6 meciuri la rand fara sa castife, cu 3 infrangeri si 3 rezultate de egalitate. Acest parcurs a dus-o la 6 puncte de zona retrogradabila si inca pastreaza emotii pentru ramanerea pe prima scena fotbalistica din Franta.

Este una dintre cele mai ofensive echipe din Ligue 1, fapt observat si din golaverajul pe care il are cu o medie de peste 3 goluri pe meci, cu 45 de goluri inscrise si 56 incasate.

Franck Honorat si Irvin Cardona sunt printre jucatorii remarcati ai echipei, acestia marcand cate 8 goluri fiecare..

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

St Etienne (4-5-1) : Fall – Moukoudi, Trauco, Kolodziejczak, Cisse – Camara, Neyou, Hamouma, Youssouf, Khazri – Monnet-Paquet.

Brest (5-3-2) : Larsonneur – Perraud, Chardonnet, Pierre-Gabriel, Duverne, Brassier – Honorat, Belkebla, Magnetti – Cardona, Le Douaron.

Absenti.

  • St Etienne: Bajic, Boudebouz, Macon, Modeste si Debouchy.
  • Brest: Charbonier, Cibois, Faivre, Herelle, Jean Lucas si Lasne.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in tur la Brest si a fost castigata de echipa gazda cu scorul de 4-1.

Ponturi pariuri St Etienne – Brest – K-boom.

Pentru sambata vom avea parte doar de 2 meciuri din prima liga franceza, iar eu am ales sa joc un pronostic pe acest derby al suferintei dintre locurile 13 si 15. Se intalnesc doua echipe care nu se pot lauda cu forma prin care trec, amandoua avand nevoie foarte mare de puncte. Am evitat totusi pronosticurile pe solisti si am ales un pariu combo , in care ambele echipe trebuie sa marcheze si sa avem parte de minim 3 goluri in meci.

St Etienne a avut parte de acest pronostic in ultimele 2 etape disputate. De asemenea in precedentele 2 intalniri directe s-au marcat cate 5 goluri, avand 2 victorii ale lui Brest, prima cu scorul de 3-2, iar ultima cu 4-1. Din cate se pare Brest este o echipa care a marcat foarte mult, dar in acelasi timp a si incasat destule goluri. Ma astept sa avem un start de partida in forta si probabil in prima repriza se vor marca deja 2 goluri.

Pronostic St Etienne – Bordeaux: Ambele echipe inscriu si Peste 2.5 goluri in meci – 2.30.