St. Etienne – Nantes ponturi pariuri 22.12.2021

st etienne nantes ponturi pariuri

Miercuri, in etapa intermediara din Ligue 1, ultima clasata, ST. Etienn va primi vizita celor de la Nantes, intr-un meci important pentru ambele echipe, St. Etienne avand un sezon foarte slab, fiind ultimii in campionat, la 4 puncte de primul loc care asigura salvarea, iar Nantes se situeaza la jumatatea clasamentului, fara mari pretentii la locurile fruntase.

Partida se va disputa pe Stade Geoffroy-Guichard din Saint-Etienne, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrat de C. Turpin.

st etienne nantes ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri GetsBet si accesati sectiunea cod bonus getsbet pentru a beneficia de avantajele oferite pariorilor!

St. Etienne

St. Etienne are un sezon foarte slab, fiind in real pericol in ceea ce priveste retrogradarea, clasandu-se pe ultima pozitie, cu doar 12 puncte adunate in 18 etape, avand 17 goluri marcate si 39 incasate. Au de recuperat 4 puncte pana la prima pozitie care asigura salvarea de la retrogradare.

Au o serie neagra de 4 infrangeri consecutive in campionat, 1-3 cu PSG, 1-0 la Brest, 0-5 cu Rennes si 2-0 la Reims in etapa precedenta, intr-un meci in care nu au reusit sa trimita niciun sut pe spatiul portii adverse.

Pe teren propriu, St. Etienne a adunat abia 7 puncte, cu 10 goluri marcate si 20 incasate, ocupand ultima pozitie in clasamentul jocurilor disputate acasa.

Nantes

Nantes este si in acest sezon o echipa de mijlocul clasamentului, care poate pune probleme oricarei echipe din partea de sus si nu are nicio emotie in ceea ce priveste retrogradarea. Au adunat 25 de puncte in cele 18 etape disputate, cu 24 de goluri marcate si 23 incasate.

Alterneaza rezultatele bune cu jocuri mai putin reusite, in ultimele 4 jocuri inregistrand o remiza, 1-1 cu Lille, o infrangere, 0-1 acasa cu Marseille si doua victorii chiar in ultimele doua etape, 0-1 la Lorient si 3-2 acasa cu Lens, intr-un joc in care au fost condusi la pauza cu 2-0, iar dupa pauza au reusit performanta sa inscrie 3 goluri si sa isi adjudece victoria.

In deplasare, Nantes a adunat 9 puncte in 9 jocuri disputate, avand marcate 10 goluri si incasate 13. Se claseaza pe pozitia a 14-a in clasamentul jocurilor disputate in deplasare.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

St. Etienne (4-3-3): Green – Macon, Kolodziejczak, Nade, Gabriel – Youssouf, Camara, Neyou – Krasso, Khazri, Nordin

Nantes (5-4-1): Lafont – Fabio, Castelletto, Girotto, Pallois, Merlin – Kolo, Cyprien, Chirivella, Simon – Blas

Absenti

St. Etienne: Bouanga, Boudebouz, Green, Hamouma, Moukoudi

Nantes: Blas

Istoric confruntari directe

Ultimele doua partide directe s-au incheiat la egalitate, pentru ca inainte de acestea cele doua echipe si-au impartit victoriile, in precedentele doua partide, fiecare echipa castigand meciul din deplasare.

St. Etienne – Nantes ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest meci cat si alte pronosticuri fotbal Franta oferite de tipserii nostri!

St. Etienne are mare nevoie de victorie in acest meci pentru a scapa de ultima pozitie si a relansa lupta pentru retrogradare, dar prestatia din ultimele meciuri nu le ofera prea mari sperante.

Nantes isi va face jocul cu care s-a obisnuit, nefiind o mare tragedie nici daca va obtine doar un punct din acest joc, dar cu siguranta orice echipa isi doreste sa obtina toate cele 3 puncte in meciul cu ultima clasata.

O sa pariez in acest joc pe cornere in meci cat si pe faptul ca Nantes va marca minim un gol fiind greu de stabilit o echipa care se va impune, St, Etienne plecand ca favorita la casele de pariuri.

Pronostic St. Etienne – Nantes: peste 0.5 goluri Nantes si peste 8 cornere in meci – COTA 1.94!