St. Etienne – Reims ponturi pariuri 20.02.2021

St Etienne Reims Ponturi Pariuri

Sambata de la ora 14:00 Stade Geoffroy-Guichard va gazdui partida dintre St. Etienne si Reims din cadrul rundei cu numarul 26 in Franta Ligue 1. La centru se va afla arbitrul A.Gautier si ne asteptam la un duel deschis, iar recomandarea mea se bazeaza pe prima perioada a meciului.

St Etienne Reims Ponturi Pariuri

St. Etienne.

Se afla pe locul 15 cu un total de 29 de puncte, iar in acest moment sta linistita, fiind la 11 puncte distanta de primul loc retrogradabil, ocupat de Nimes.

A castigat ultimul duel disputat in campionat, pe terenul lui Rennes, scorul final fiind 2-0, prin golurile marcate de Bouanga si Nordin.

Romain Hamouma si Denis Bouanga sunt principalii marcatori ai formatiei acestia avand cate 4 goluri inscrise.

In 7 dintre ultimele 8 partide consecutive a suferit doar o singura infrangere, insa a inregistrat nu mai putin de 5 remize, printre cele mai importante fiind impotriva lui PSG si Lille.

Reims.

Se afla la egalitate de puncte cu oponenta din acest duel insa datorita golaverajului mai bun este pe locul 13. A marcat de 31 de ori si a primit 33 de goluri.

Ultimul duel l-a disputat pe teren propriu impotriva lui Lens, partida incheiata cu scorul de 1-1, golul gazdelor fiind marcat de Zeneli in prima repriza.

Boulaye Dia este de departe cel mai bun marcator al formatiei acesta avand 12 goluri inscrise si o pasa de gol pentru colegii sai. Urmatorul marcator este kosovarul Zeneli cu 3 reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

St. Etienne (4-3-3): Moulin – Debuchy, Moukoudi, Sow, Trauco – Aouchiche, Camara, Neyou – Nordin, Abi, Bouanga.

Reims (4-1-4-1): Rajkovic – Ghislain Konan, Munetsi, Faes, Foket – Cassama – Cafaro, Zeneli, Berisha, Kutesa – Dia.

Absenti.

  • St. Etienne: Hamouma, Macon, Retsos, Sissoko
  • Reims: Abdelhamis, Chavalerin.

Istoric Confruntari Directe.

  • In partida tur, Reims s-a impus pe teren propriu cu 3-1, in timp ce in ultimul duel cu St. Etienne gazda s-a terminat la egalitate 1-1.
  • In ultimele 3 ”directe” pronosticul ”ambele marcheaza” a fost castigator de fiecare data.

Ponturi pariuri St. Etienne – Reims– Ionut Zamfirache.

Pentru acest eveniment sportiv voi paria la Superbet. Citeste si articolul nostru cu Pareri Superbet pentru a vedea ce spun jucătorii acestei agentii.

In ultimele 5 partide consecutive disputate de St. Etienne in calitate de echipa gazda am avut cel putin un gol marcat in prima repriza.

Reims a marcat de fiecare data cel putin un gol in 5 dintre ultimele 6 partide disputate in calitate de echipa vizitatoare.

Gazdele traverseaza o perioada buna, fiind neinvinsa in ultimele 4 partide din Ligue 1, insa prezinta cateva probleme in compartimentul defensiv, avand una dintre cele mai slabe aparari din campionat.

Oaspetii au si ei doar o singura infrangere in ultimele 5 partide de campionat, ultima victorie in deplasare fiind in urma cu 3 etape cand se impuneau la Strasbourg cu 1-0.

Pronostic St. Etienne – Reims : 1-2 goluri in prima repriza – cota 1.70!