Steaua Rosie – Kairat ponturi pariuri 28.07.2021

steaua rosie kairat almaty ponturi pariuri

Miercuri, in returul turului 2 al Ligii Campionilor, le vom avea fata in fata pe campioana Serbiei, Steaua Rosie Belgrad si campioana Kazakhstanului, Kairat Almaty. Este o partida foarte importanta deoarece in turul urmator, castigatoarea acestei duble o va intalni pe una dintre Sheriff Tiraspol sau Alashkert.

Partida se va disputa pe stadionul Rajko Mitic din Belgrad si va incepe la ora 21:30.

steaua rosie kairat almaty ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Unibet!

Steaua Rosie

Steaua Rosie a fost invinsa surprinzator in meciul tur, meci incheiat cu scorul de 2-1 in favoarea lui Kairat. Din aceasta cauza vor trebui sa se concentreze la maxim si sa incerce sa obtina calificarea in turul urmator, unde se pare ca vor avea parte de un adversar mai facil.

Desi au dominat partida tur, avand posesie superioara, mai multe ocazii de gol si suturi pe cadrul portii, nu au reusit sa se impuna, golul marcat fiind un autogol care ii ajuta in aceasta partida retur. Vor incepe aceasta partida retur din postura de favoriti, avand si sprijinul fanilor, aspecte care in cazul unui esec, vor fi aspru taxate.

In campionat, Steaua Rosie a adunat 4 puncte in primele doua etape, fiind totusi alarmant faptul ca au marcat un singur gol in 2 meciuri. Vor trebui sa se concentreze la faza de finalizare, avand nevoie de minim doua goluri pentru a obtine calificarea.

Kairat Almaty

Au castigat in mod neasteptat partida tur, dand dovada de ambitie si calitate a jocului, reusind sa fie foarte eficienti in fata portii si sa marcheze doua goluri, care ii face sa abordeze partida din Serbia cu incredere si cu sperante in a obtine o calificare istorica.

Kairat Almaty a trecut in turul precedent de campioana Israelului, Macabi Haifa, dupa un egal in Israel, scor 1-1 si o victorie clara, 2-0 in returul din Kazakhstan. Ar fi o performanta istorica in cazul unei calificari, dat fiind faptul ca in turul urmator vor avea parte de un adversar mai facil, aspect care i-ar duce foarte aproape de o calificare in play-offul Ligii Campionilor si implicit asigurarea calificarii in grupele Europa League.

In competitiile interne, se joaca Cupa Kazakhstanului, Kairat pierzand ultimele doua partide disputate si aflandu-se pe locul 3 in grupa de calificare, pastrand totusi sanse la calificarea mai departe.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Steaua Rosie ( 4-3-3) : Borjan – Rodic, Pankov, Dragovic, Gajic – Krsticic, Sanogo, Ivanic – Katai, Pavkov, El Fardou Ben

Kairat (4-3-3) : Pokatilov – Mikanovic, Dugalic, Alip, Suyumbayev – Polyakov, Kosovic, Hovhannisyan – Shushenachev, Love, Kante

Vezi toate cotele pentru Steaua Rosie – Kairat A. AICI!

Absenti

Nu sunt absenti notabili.

Istoric confruntari directe

Cele doua echipe s-au mai intalnit in 2015 in tururile preliminare ale Europa League, cand Kairat s-a calificat mai departe cu o dubla victorie 2-1 acasa si 2-0 in Serbia.

Steaua Rosie – Kairat A. ponturi pariuri – Paul0722

Steaua Rosie are amintirea eliminarii din Europa League, intr-o dubla cu Kairat, dupa o prima partida in care s-a inregistrat un scor similar cu cel din partida tur, 2-1 pentru kazaci.

Kairat va incerca sa repete performanta din 2015 cand a eliminat-o pe Steaua Rosie, sa aiba sansa sa ajunga in play-offul Ligii Campionilor si implicit in grupele Europa League. Au demonstrat ca au puterea sa treaca mai departe, prestand un joc solid si foarte eficient.

Steaua Rosie pleaca ca favorita si isi doreste sa obtina performanta din 2019 cand s-a calificat in grupele Ligii Campionilor.

O sa pariez in aceasta partida pe o victorie a celor de la Steaua Rosie Belgrad si peste 1.5 goluri in meci.

Pronostic Steaua Rosie – Kairat A.: 1 si peste 1.5 goluri in meci! Cota 1.66!