Steaua Rosie – Sheriff Tiraspol ponturi pariuri 03.08.2021

steaua rosie sheriff tiraspol ponturi pariuri

Stadionul Rajko Mitic din Belgrad va gazdui marti seara cu incepere de la ora 22.00 partida dintre Steaua Rosie si Sheriff Tiraspol. Infruntarea va conta pentru preliminariile Champions League, iar gazdele pornesc cu prima sansa in aceasta intalnire.

steaua rosie sheriff tiraspol ponturi pariuri

Steaua Rosie.

Este una dintre cele mai constante echipe din estul Europei in competitiile europene acolo unde a ajuns de 4 ori in ultimii 4 ani, de doua ori in Champions League si de doua ori in Europa League, de unde sezonul precedent a fost elimnata in 16-imi de AC Milan.

Dejan Stankovic are la dispozitie un lot valoros, sta cel mai bine la acest capitol in Serbia unde a castigat campionatul precedent fara esec si la un avans de 13 puncte in fata marii sale rivale Partizan Belgrad, marcand in medie 3 goluri pe meci, pot fi incercate ponturi Champions League pe goluri.

Sezonul actual l-a inceput destul de ezitant pentru asteptarile fanilor, remiza alba in prima etapa pe teren propriu cu Vojvodina, insa a castigat uematoarele doua jocuri si acum este pe primul loc in Super Liga.

Sheriff Tiraspol.

Asemeni adversarei sale domina intrecerea interna, de o maniera mult mai autoritara insa, a cucerit de 19 ori titlul in ultimii 20 de ani, devenind astfel cea mai titrata formatie din Republica Moldova cu cele mai puncte campionate castigate si cele mai multe puncte cumulate.

Are asigurata deja prezenta in grupele Conference League, va fi pentru a 4-a oara cand ajunge in grupele unei competitii europene, ultima data a fost in sezonul 2017/2018 al Europa League.

Deja a disputat doua tururi preliminare, dar nu a intampinat nicio problema in fata albanezilor de la Teuta, respectiv campioana Armeniei, Alashkert, trecand de ambele cu duble victorii. In ciuda acestui bilant nu sunt recomandate pentru biletul zilei azi pronosticuri bazate pe un rezultat pozitiv al sau.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Steaua Rosie (4-2-3-1): Borjan – Gobeljic, Pankov, Dragovic, Rodic – Kanga, Sanogo – Ivanic, Falco, Katai – Diony.

Sheriff Tiraspol (4-3-3): Athanasiadis – Cristiano, Dulanto, Arboleda, Julien – Addo, Thill, Banda – Traore, Luvannor, Castaneda.

Vezi aici toate cotele pentru Steaua Rosie – Sheriff Tiraspol!

Absenti.

Steaua Rosie: nu sunt.

Sheriff Tiraspol: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Steaua Rosie – Sheriff Tiraspol – Lily84.

Gazdele pornesc in mod clar cu prima sansa si asta nu doar prin prisma avantajului terenului propriu, Dejan Stankovic are la dispozitie un lot foarte valoros pentru aceasta faza a competitiei.

Campioana Serbiei va incerca sa transeze calificarea inca de la Belgrad, si-a invatat lectia deplasarilor in turul precedent cand cei de la Kairat Almaty au profitat din plin de avantajul terenului propriu, din acest motiv va aborda la turatie maxima infruntarea.

Sheriff este cu obiectivul atins, o participare in grupele cupelor europene, oricum era maxim ce putea obtine dat fiind numele adversarelor ce urmeaza a le infrunta.

Steaua Rosie este redutabila pe Rajko Mitic, acolo unde anul acesta nici AC Milan nu a reusit sa o invinga, iar in trecut formatii precum Liverpool sau Gent au plecat invinse.

Pronostic Steaua Rosie – Sheriff Tiraspol: victorie Steaua Rosie & peste 1.5 goluri marcate cota 1.62