Stockport – West Ham ponturi pariuri 11.01.2021

Stockport West Ham Ponturi Pariuri 11012021

Va reusi Stockport una din cele mai mari surprize ale acestei editii de FA Cup sau va continua David Moyes parcursul bun din acest sezon? VEZI mai jos pronosticul de cota 1.91 oferit la agentia de pariuri online Maxbet!

Stockport West Ham Ponturi Pariuri 11012021

Stockport.

Cupele sunt momentele in care echipe precum Stockport pot sa straluceasca, reusind surprize imense, iar echipa din al cincilea esalon al fotbalului englez isi doreste o calificare in premiera in turul 4.

Echipa ocupa a patra pozitie in National League si vine dupa 3 partide fara infrangere, iar pe teren propriu echipa este neinvinsa in ultimele 5 meciuri.

Ofensiva functioneaza excelent pentru nivelul la care joaca, dar este de vazut daca in fata unei formatii de prima liga vor reusi sa isi creeze ocazii.

West Ham.

David Moyes a reusit sa acumuleze 26 puncte in primele 17 etape si ocupa un onorabil loc 10, iar patronii se gandesc la a-i oferi un contract pe termen lung.

Antrenorul stie ca un parcurs bun in cea mai veche competitie a lumii va multumi atat patronii, cat si fanii echipei, dar cu siguranta va opta pentru odihnirea unor titulari.

Echipa vine dupa doua meciuri consecutive fara gol primit, defensiva oprindu-le drumul spre poarta celor de la Southampton si Everton, iar aceasta este o ocazie de a-si imbunatati recordul.

Defensiva extrem de bine organizata de David Moyes este motivul pentru care recomand pronosticul de mai jos pentru biletul zilei de luni, o zi saraca in meciuri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Stockport (3-5-2): Hinchliffe; Keane, Hogan, Palmer; Southam-Hales, Rooney, Maynard, Croasdale, Kitching; Reid, Jennings.

West Ham (4-2-3-1): Randolph, Johnson, Dawson, Diop, Cresswell; Noble, Rice; Yarmolenko, Lanzini, Benrahma; Antonio.

Vezi AICI cotele pentru Stockport – West Ham!

Absenti.

Stockport: Gilmour.

West Ham: Masuaku, Fabianski Fredericks.

Istoric Confruntari Directe.

Aceasta va fi prima infruntare intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Stockport – West Ham – AlexK.

FA Cup, cea mai veche competitie din lume pune fata in fata in turul 3 doua echipe aflate la poli opusi ai fotbalului englez, Stockport aflandu-se in afara EFL, iar West Ham fiind una de echipele de traditie din Premier League.

Stockport va incerca obtinerea unui rezultat surpriza in meciul de luni seara, iar principala arma va fi o organizare defensiva de exceptie, echipa fiind sigura ca primirea a mai mult de un gol va insemna si eliminarea echipei.

Chiar daca David Moyes va opta pentru odihnirea unor titulari, rezervele vor dori sa-i dovedeasca acestuia valoarea lor si sa incerce sa castige o sansa la primul 11.

De aceea voi miza pe o victorie a celor de la West Ham la capatul unui meci in care echipa de liga a 5-a nu va reusi sa marcheze, cota oferita la agentia de pariuri online Maxbet fiind una excelenta.

Pronostic Stockport – West Ham: West Ham sa castige la zero: Da – Cota 1.91!

Click AICI pentru a paria pronosticul!