Strasbourg – Bordeaux ponturi pariuri 01.12.2021

strasbourg bordeaux ponturi pariuri

Avem un duel foarte interesant pe Stade de la Meinau, acolo unde Bordeaux va face deplasarea pentru disputa cu Strasbourg. Partida va începe la ora 20:00 și va conta pentru etapa cu 16 din Ligue 1.

strasbourg bordeaux ponturi pariuri

Strasbourg

Puțin surprinzător, aceștia au avut un parcurs foarte bun până acum, situându-se pe poziția a 8-a, cu un total de 20 de puncte acumulate. Au un bilanț de 5 victorii, 5 rezultate de egalitate și 5 eșecuri.

Traversează o perioadă acceptabilă, nefiind învinși de 4 etape.Linia ofensivă a avut un randament mai mult decât decent, total de 26 goluri marcate. Din păcate, zona defensivă scade destul de mult din valoarea echipei.

Au fost surprinși în 20 de rânduri până acum. Apărătorul Maxime Le Marchand este singura indisponibilitate importantă în jocul de astăzi. Marchand fost adus în vară din poziția de jucător liber de contract. A fost titularizat în 8 rânduri până acum.

Bordeaux

Din păcate, „Les Girondins” au avut un parcurs foarte slab până acum și par să se lupte pentru evitarea unui loc retrogradabil. Se află pe locul 16, cu 13 puncte acumulate. Au un bilanț de două victorii, 7 remize și 6 eșecuri.

Nu traversează o perioadă tocmai bună, având un singur punct obținut din ultimele 3 dispute. Vin după o înfrângere, scor 1-2, contra celor de la Brest. În ciuda rezultatelor slabe, ofensiva a livrat constant.

Au punctat de 22 de ori până acum, în timp ce linia defensivă a fost surprinsă 32 de rânduri, având de altfel și cea mai slabă apărare din Ligue 1. Laurent Koscielny și Abdel Medioub nu sunt disponibili pentru acest joc.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Strasbourg: Sels – Guilbert, Perrin, Nyamsi, Djiku, Caci – Thomasson, Bellegarde, Sissoko – Ajorque, Diallo

Bordeaux: Costil – Mangas, Gregersen, Mexer, Pembele – Onana, Otavio – Oudin, Adli, Dilrosun – Elis

Absenți

Strasbourg: Maxime Le Marchand
Bordeaux: Laurent Koscielny, Abdel Medioub

Istoric confruntări directe

În ultima dispută directă, susținută pe finalul sezonului anterior, Strasbourg a reușit să obțină toate cele 3 puncte, impunându-se cu scorul de 2-3. Ca o paranteză, află de aici cum poți obține un cod bonus 888sport.

Ponturi pariuri – Strasbourg vs Bordeaux – Cinculescu Andrei

Bordeaux se află într-o postură foarte delicată, fiind foarte aproape de un loc retrogradabil. Într-adevăr, nu s-au consumat nici măcar jumătate dintre etapele din Ligue 1, dar jocul prestat de ei până acum nu oferă absolut deloc încredere.

Din punctul meu de vedere, aceștia vor reuși să marcheze cel puțin o dată în duelul de astăzi. Vă recomand să urmăriți și celelalte pronosticuri Franta. Revenind la pont, cum am spus și mai sus, în ciuda rezultatelor slabe, ofensiva oaspeților s-a descurcat foarte bine.

Dețin o medie de aproximativ 1,50 goluri înscrise pe partidă. Au înscris cel puțin o dată în 12 dintre cele 15 jocuri de până acum. De asemenea, tips-ul propus a fost câștigător și în 3 din ultimele 4 dispute directe.

Pronostic Strasbourg – Bordeaux & Cota: Peste 0,5 goluri Bordeaux – 1.50