Strasbourg – Clermont ponturi pariuri 14.05.2022

Forma MRRazvan: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici MRRazvan
Procentaj: 62%
Castigate: 16/26
Unitati: 689

Strasbourg o intalneste pe Clermont in pen-ultima etapa din acest sezon de Ligue 1. Partida se va juca pe Stade de la Meinau sambata de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.48 la agentia de pariuri sportive online Betfair!

strasbourg clermont ponturi pariuri

Strasbourg.

Echipa a castigat ultima partida jucata in campionat pe teren advers impotriva lui Brest, meciul terminandu-se cu scorul de 1-0.

Strasbourg se situeaza pe locul 6 in Ligue 1 si are 60 de puncte acumulate dupa 36 de meciuri desfasurate. A obtinut 16 victorii, 12 remize si a suferit 8 infrangeri. A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut numai 2 din ultimele 17 partide jucate pe teren propriu in toate competitiile!

Clermont.

A castigat ultimul meci jucat pe teren propriu tot in campionat impotriva lui Montpellier cu scorul de 2-1.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 6 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe locul 16 in Ligue 1 acumuland 36 de puncte dupa 36 de partide jucate. Au reusit sa obtina 9 victorii, 9 remize si a suferit 18 infrangeri.

Clermont a castigat numai 5 din ultimele 19 partide jucate in deplasare in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Strasbourg (3-4-2): Sels; Le Marchand, Nyamsi, Caci; Fila, Thomasson, Prcic, Bellegarde, Guilbert; Gameiro, Ajorque.

Clermont (4-3-3): Djoco; Zedadka, Seidu, Ogier, N'Simba; Samed, Gastien, Magnin; Dossou, Bayo, Da Cunha.

Absenti:

Strasbourg: Niciunul.

Clermont: Berhomier, Hountondji.

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 2-0 pentru Strasbourg.

Ultimele 5 din 6 partide jucate intre cele doua adversare s-au terminat cu goluri inscrise intr-o singura poarta.

Ponturi pariuri Strasbourg – Clermont – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betfair. Acceseaza acest link pentru un cod bonus Betfair.

Strasbourg a ajuns la 8 partide consecutive fara infrangere in Ligue 1 pe teren propriu (5 victorii si 3 remize) si echipa se lupta in cele doua partide ramase din campionat pentru un loc in competitiile europene. Doar 3 puncte o despart pe Strasbourg de ocupanta locului 4, loc ce ar duce in grupele Europa League.

Clermont nu prea mai are motive de lupta in acest final de campionat. Echipa nu se descurca prea bine impotriva lui Strasbourg, reusind sa se impuna numai de 2 ori din ultimele 9 confruntari disputate.

Cred ca Strasbourg isi va mentine sansa la un loc in competitiile europene si se va impune in acest meci asa ca pairul meu va fi in consecinta.

Pronostic Strasbourg Clermont 1 Solist – Cota 1.48!

Leave a Comment: