Strasbourg – Nantes ponturi pariuri 25.04.2021

Strasbourg se va multumi si cu un punct din aceasta confruntare in vreme ce pentru Nantes este un meci capital fiindca numai cu o victorie isi pastreaza sanse reale sa se salveze de la retrogradare. Am ales sa ma feresc de un pariu pe solist si am mers pe un interval de goluri. Vezi mai jos recomandarea mea.

Strasbourg.

Face un sezon destul de modest pentru ca in 33 de runde a strans numai 37 de puncte si astfel este pe locul 15. Este la numai 6 puncte distanta de locul de baraj.

A marcat 42 de goluri si a primit 51 deci pot spune ca se descurca destul de bine pe partea ofensiva, dar are probleme mari in aparare.

Forma de moment este modesta deoarece in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Nantes.

Face un sezon slab fiindca in 33 de etape a acumulat numai 28 de puncte si astfel este pe locul 19. Este la 3 puncte de locul de baraj si la 4 puncte de prima pozitie salvatoare.

Are probleme atat pe plan ofensiv cat si defensiv fiindca a marcat pana acum numai 33 de goluri si a primit 51.

Forma de moment este modesta pentru ca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, un rezultat de egalitate si o victorie.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Strasbourg (4-3-1-2): Sels – Carole, Djiku, Mitrovic, Caci – Sissoko, Aholou, Lienard – Thomasson – Bellegarde, Diallo.

Nantes (4-4-2): Lafont – Fabio, Castelletto, Pallois, Traore – Bamba, Blas, Toure, Louza – Simon, Muani.

Absenti.

Strasbourg: Mohamed Simakan (accidentat) / Frederic Guilbert (suspendat) / Idriss Saadi, Majeed Waris, Lebo Mothiba (incerti).

Istoric confruntari directe.

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori in ultimele sezoane fiindca au jucat an de an in Ligue 1. In general au fost meciuri destul de spectaculoase. In tur Strasbourg s-a impus cu 4-0 in deplasare. Liga 1 Franta devenit mai spectaculoasa si va recomand un pariu pe goluri.

Ponturi pariuri Strasbourg – Nantes – Catalin.

Cred ca va fi un meci spectaculos fiindca retrogradarea ar fi foarte rusinoasa pentru oricare dintre cele 2 formatii si de aceea ma astept sa avem parte de multe faze de poarta, puntele puse in joc fiind importante.

10 din cele 16 meciuri de acasa ale lui Strasbourg au fost de peste 1.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 14 din cele 16 deplasari ale lui Nantes.

Avand in vedere aceste lucruri, cred ca sunt sanse mari ca in aceasta partida sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar nu mai mult de 4, cota fiind decenta.

Pronostic Strasbourg – Nantes: 2-4 goluri cota 1.57