Sturm Graz – Wolfsberger pronosticuri 03.06.2020

Sturm Graz si Wolfsberger se vor intalni miercuri pentru a disputa meciul din prima etapa a play-off-ului! Partida se va juca pe Merkur-Arena din Graz, cu incepere de la ora 19:30. VEZI mai jos pontul pe care ti-l propun! Cota 1.77 la agentia de pariuri sportive online Betano!

sturm graz - wolfsberger pronosticuri 03.06.2020 - 1

Sturm Graz.

Vine dupa un joc amical; a facut 0-0 cu Admira (meciul s-a jucat pe data de 26.05.2020). Precedenta partida oficiala a fost pe 08.03.2020.

Incepe aceasta editie de play-off de pe pozitia a 5-a, cu un total de 16 puncte (inainte de startul acestei runde era la 8 puncte in spatele liderului Salzburg).

sturm graz - wolfsberger pronosticuri 03.06.2020 - 2

Nu are evolutii prea bune acasa. In sezonul regular a strans mai multe puncte din jocurile de afara decat din cele de acasa. A incasat cel putin 1 gol in 9 din precedentele 10 partide de campionat disputate pe propriul teren.

Wolfsberger.

Inainte de startul play-off-ului se clasa pe pozitia a 4-a cu 19 puncte. La fel ca adversara din aceasta partida, a disputat 1 singur joc amical de la intreruperea campionatului; s-a impus cu 3-0 in meciul jucat cu Mattersburg pe data de 26.05.2020.

In sezonul regular a avut unul dintre cele mai bune atacuri; in cele 22 de partide pe care le-a disputat a reusit sa marcheze nu mai putin de 50 de goluri (o medie de peste 2 goluri/meci).

Totodata, trebuie mentionat si faptul ca da cel mai bun golgheter din Tipico Bundesliga in sezonul regular; Shon Weissman a inscris 22 de goluri, cu 5 goluri mai mult decat al 2-lea marcator.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Sturm Graz (3-5-2): Siebenhandl – Donkor, Avlonitis, Ljubic – Sakic, Jager, Dominguez, Kiteishvili, Hierlander – Balaj, Rocher.

Wolfsberger (4-3-1-2): Kuttin – Novak, Rnic, Vieira, Schmitz – Jojic, Leitgeb, Schmid – Liendl – Weissman, Schmidt.

Absenti. 

  • Sturm Graz: Despodov (incert).
  • Wolfsberger: Sprangler (incert).

Istoric Confruntari Directe.

  • In 4 din precedentele 5 intalniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Sturm Graz – Wolfsberger – ionel_iulian94.

La fel ca in precedentele 3 confruntari directe disputate pe Merkur-Arena, sunt de parere ca si in meciul de miercuri se vor marca multe goluri, cel putin 3.

Sansele de a vedea un spectacol cu multe goluri marcate sunt cu atat mai mari cu cat pe Merkur-Arena vine echipa cu unul dintre cele mai bune atacuri din campionatul regular si care are in lot golgheterul din Tipico Bundesliga.

Atunci cand Sturm Graz a jucat acasa, s-au marcat goluri; in 5 din precedentele 7 jocuri de campionat disputate de Sturm Graz pe propriul teren s-au inscris cel putin 3 goluri.

Pronostic Sturm Graz – Wolfsberger & Cota: Total goluri peste 2.5 goluri – 1.77