Stuttgart – Bayern ponturi pariuri 14.12.2021

stuttgart bayern ponturi pariuri

Meci infernal pentru Stuttgart in aceasta etapa intermediara din Bundesliga. Marti, de la ora 19:30, formatia pregatita de Pellegrino Matarazzo primeste vizita „masinariei bavareze”, Bayern Munchen. Reusesc gazdele sa produca surpriza si sa scoata un rezultat pozitiv? Urmareste acest articol pentru a vedea care este recomandarea mea!

stuttgart bayern ponturi pariuri

Stuttgart.

S-a descurcat destul de bine in ultimele 3 runde, inregistrand 2 victorii si 1 rezultat de egalitate. Gratie acestor rezultate pozitive a urcat deasupra liniei retrogradarii, inainte de startul acestei etape clasandu-se pe pozitia a 15-a cu 17 puncte.

Roberto Massimo a fost schimbat la mijlocul primei reprize a duelului cu Wolfsburg din runda precedenta din cauza unei accidentari. Astfel, disponibilitatea mijlocasului german pentru aceasta confruntare ramane sub semnul intrebarii.

Chris Fuhrich a evoluat pentru prima data de la revenirea dupa accidentare; acesta a intrat pe finalul jocului cu Wolfsburg. Destul de probabil sa prinda minute si de aceasta data.

Bayern.

Si-a aratat din nou forta, in runda precedenta reusind sa se impuna dupa ce la pauza era condusa cu 0-1. Cu acest succes si-a consolidat pozitia de lider; are un total de 37 de puncte dupa cele 15 etape disputate, cu 6 puncte mai mult decat ocupanta locului secund si marea rivala, Borussia Dortmund.

Indisponibil in meciul cu Barcelona din Liga Campionilor, Serge Gnabry s-a aflat in lotul meciului cu Mainz, el fiind introdus pe parcursul celei de-a doua reprize. Foarte probabil ca mijlocasul german sa prinda minute si in acest meci, ba chiar sa se afle printre titulari.

Joshua Kimmich a facut cateva antrenamente dupa lunga perioada de izolare (circa o luna); cu toate acestea, din diferite masuri de precautie, este posibil ca mijlocasul german sa nu poata fi folosit nici de aceasta data.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Stuttgart (3-5-2): Muller – Mavropanos, Anton, Ito – Silas, Endo, Mangala, Karazor, Coulibaly – Marmoush, Forster.

Bayern (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Hernandez, Davies – Tolisso, Musiala – Gnabry, Muller, Sane – Lewandowski.

Absenti.

  • Stuttgart: Bredlow, Kalajdzic, Millot, Sankoh, Thommy (indisponibili), Massimo (incert).
  • Bayern: Sabitzer, Stanisic (indisponibili), Kimmich, Choupo-Moting, Goretzka (incerti).

Istoric Confruntari Directe.

  • Bayern a castigat la o diferenta de cel putin 2 goluri fiecare din ultimele 4 intalniri directe. Pentru ca si de aceasta data formatia bavareza sa castige la o diferenta de minimum 2 goluri, se da cota 1.70 la Betano pariuri.

Ponturi pariuri Stuttgart – Bayern – ionel_iulian94.

Pariul zilei de la confruntarea de pe Mercedes-Benz Arena este Stuttgart peste 0.5 goluri marcate in meci, pariu cotat cu 1.57 la Betano.

Ofensiva formatiei gazde a functionat foarte bine in ultimele jocuri; Stuttgart este cu cel putin 1 gol marcat in fiecare din precedentele 4 runde de Bundesliga. Mai mult, Stuttgart este o formatie care inscrie des cand joaca acasa (are gol marcat in 7 din cele 8 meciuri de pe Mercedes-Benz Arena din aceasta editie de campionat).

Totodata, in alegerea pronosticului am tinut cont si de faptul ca Bayern primeste goluri foarte des in deplasarile din Bundesliga; echipa pregatita actualmente de Julian Nagelsmann a incasat minimum 1 gol in 12 din precedentele 13 jocuri de campionat disputate afara (in cele 7 deplasari din actualul sezon a primit gol de fiecare data).

Pronostic Stuttgart – Bayern & Cota: Stuttgart marcheaza – 1.57