Stuttgart – Union Berlin ponturi pariuri 15.12.2020

Stuttgart - Union Berlin ponturi pariuri

Pentru runda 12 din Bundesliga vom avea un duel intre doua echipe cu aproape acelasi parcurs pana acum, doua surprize placute, Stuttgart si Union Berlin. Sunteti curiosi ce pronostic am ales pentru acest meci!?Va recomand sa cititi in continuare acest articol!

Stuttgart - Union Berlin ponturi pariuri

K-boom v-a pregatit un pronostic cu cota de 1.55, pe care il va juca la Superbet, agentie de pariuri la care este necesar sa te inregistrezi daca vrei sa pariezi online. In articolul Cum imi fac cont la Superbet afli ce trebuie sa faci pentru a avea cont la acest operator.

Stuttgart.

Vine dupa o partida in care a reusit sa o ingenuncheze pe Dortmund, in deplasare, cu scorul de 5-1, actorul principal fiind congolezul Silas Wamangituka, care a inscris de 2 ori si a oferit si o pasa de gol. Cu aceasta victorie a egalat-o in clasament pe adversara din aceasta seara.

In Bundesliga are o singura infrangere in precedentele 10 etape, cea de pe teren propriu cu Bayern. In cele 5 partide jucate pe teren propriu a fost invinsa de 2 ori si a obtinut 3 rezultate de egalitate.

Tanarul atacant congolez care a impresionat si in ultima etapa, este cel mai bun jucator din atac, cu 7 goluri inscrise si 3 pase de gol.

Union Berlin.

A scos un rezultat de egalitate foarte important in fata campioanei en-titre, Bayern Munchen, dupa ce in prima repriza conducea inca din minutul 4 cu 1-0, iar polonezul Lewandowski a reusit sa aduca egalarea pentru oaspeti in minutul 67. Are un golaveraj destul de bun cu 23 de goluri marcate si 15 incasate.

La fel ca si adversara din aceasta seara are o singura infrangere in ultimele 10 runde, cea din derby-ul berlinez, cu scorul de 3-1. In cele 5 deplasari a castigat de 2 ori, a scos 2 rezultate de egalitate si a fost invinsa o singura data.

Cele mai multe goluri au fost marcate de neamtul Max Kruse, si mai exact 6, dar din pacate acesta este accidentat si nu va evolua in aces meci.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Stuttgart (4-3-3) : Kobel – Kempf, Sosa, Anton, Mavropanos – Mangtala, Endo, Klimowicz – Kalajdzic, Wamangituka, Coulibaly.

Union Berlin (4-3-3) : Luthe – Lenz, Friedrich, Knoche, Trimmel – Griesbeck, Bulter. Promel – Becker, Awoniyi, Teuchert.

Absenti.

  • Stuttgart: Al Ghaddioui, Cisse, Didavi, Gonzalez, Thommy si Awoudja.
  • Union Berlin: Andrich, Kruse, Pohjanpalo si Ujah.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a avut loc in anul trecut la Berlin si s-a terminat cu scorul de 0-0.

Ponturi pariuri Stuttgart – Union Berlin – K-boom.

Marti seara vom avea parte de un meci intre doua echipe care au impresionat in acest debut de sezon in Bundesliga atat prin jocul practicat cat si prin rezultatele avute. Amandoua ne-au aratat ca se poate face performanta si practicand un fotbal ofensiv, chiar daca nu ai cei mai valorosi jucatori. Din toate pronosticurile pe care le avem la Superbet pentru acest duel am ales sa merg pe faptul ca ambele echipe vor reusi sa inscrie minim un gol

Echipa gazda a ajuns la 7 meciuri consecutive in care a marcat minim un gol, dar a si primit peste 0.5 goluri. De asemenea si Union Berlin in 7 din ultimele 8 runde disputate a avut parte de acest pronostic. In 3 din cele 4 meciuri directe am avut rezultate cu pronosticul GG in prim plan.

Pronostic Stuttgart – Union Berlin: GG – 1.55