Suedia – Finlanda ponturi pariuri 29.05.2021

Sambata seara de la ora 19:00, vom avea parte de un duel test intre 2 echipe nationale, care peste 2 saptamani vor evolua la Campionatul European . Citeste cateva date statististice interesante si vezi pontul pe care il propun.

suedia finlanda ponturi pariuri

Gazda meciului va fi Friends Arena din Solna, o arena foarte cocheta. K-boom v-a pregatit pentru acest duel un pronostic cu cota 1.60, pe care il va juca la Winmasters.

Suedia.

Trece printr-o forma destul de buna, ajungand la 3 victorii consecutive fara sa primeasca vreun gol, cu Georgia, Kosovo si Estonia. De asemenea inainte de EURO va mai evolua intr-o partida amicala cu Armenia, tot pe teren propriu.

In grupa pentru EURO va evolua alaturi de Spania, Slovacia si Polonia, intr-o grupa care pare a fi una dintre cele mai echilibrate. Are parte de un lot foarte bun in care se combina tineretea cu experienta.

Kulusevski, Isak si Lindeloff par a fi cei mai cunoscuti jucatori din lotul suedez.

Finlanda.

Este una dintre surprizele al Campionatului European ce va urma, aceasta calificandu-se dupa ocuparea locului 2 intr-o grupa cu Italia, Grecia, Bosnia, Armenia si Liechtenstein. Va porni cu ultima sansa la EURO, avand meciuri grele cu Danemarca, Rusia si Belgia, echipe obisnuite sa joace la astfel de turnee.

A ajuns la 4 meciuri consecutive fara victorie, ultima fiind cea din NATIONS LEAGUE, in deplasarea din Bulgaria, cu scorul de 2-1. Partida precedenta a fost tot una amicala si a pierdut-o la limita in fata Elvetiei, cu scorul de 3-2.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Suedia (4-4-2): Nordfeldt – Lustig, Lindeloff, Augustinsson, Helander – Larsson, Forsberg, Vlaesson, Olsson – Berg, Isak.

Finlanda (5-4-1): Joronen – Arajuuri, Uronen, Ojala, Granlund, O'Shaughnessy – Schuller, Soiri, Riski, Kauko – Lam.

Absenti.

  • Suedia: Nu este cazul.
  • Finlanda: Nu este cazul.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa a fost tot una amicala si a fost castigata de Finlanda in 2019, cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Suedia – Finlanda – K-boom.

Sambata vom avea parte de o confruntare foarte interesanta intre 2 echipe care practica un fotbal foarte diferit, dar ambele vor incerca sa isi porneasca motoarele pentru a fi perfect turate la Campionatul European. Am ales totusi sa pariez pe un pronostic pe care el il consider sigur, pe victoria echipei gazde, pe care il voi juca la Winmasters, si va sfatuiesc sa il combinati cu alte pronosticuri de azi oferite de colegii mei.

Cu siguranta suedezii vor incerca sa pastreze intacta aceasta serie de victorii pana la inceperea EURO, avand in vedere ca un moral ridicat ii va ajuta cu siguranta pe jucatori. Finlanda nu trece prin cea mai buna forma, si chiar pare a fi una dintre cele mai slabe nationale de la turneul european. In partidele directe cele 2 combatante si-au impartit victoriile in ultimele 4 meciuri, toate acestea fiind amicale. Voi cum vedeti acest meci!? Ati pariat altceva?

Pronostic Suedia – Finlanda: Victorie Suedia – 1.70.

Leave a Comment: