Suedia – Kosovo ponturi pariuri 09.10.2021

suedia kosovo ponturi pariuri

Suedia si Kosovo se vor infrunta sambata seara cu incepere de la ora 19.00 pe Friends Arena din Solna. Partida care va conta pentru preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022 este una foarte importanta pentru formatia gazda in cursa calificarii.

suedia kosovo ponturi pariuri

Suedia

Ocupa locul secund in grupa cu 9 puncte, la 4 lungimi in spatele liderului Spania, dar ibericii au doua partide in plus jucate, in aceste conditii poate spera sa prinda primul loc.

A debutat cu doua victorii fara gol primit: 1-0 pe teren propriu cu Georgia si 3-0 in Kosovo, pentru ca in runda a 3-a sa invinga Spania acasa cu scorul de 2-1. Totusi seria succeselor a fost intrerupta de Grecia, elenii impunandu-se la Atena cu 2-1.

Singurele reprezentative care au infrant-o in fata propriilor suporteri in ultimii trei ani sunt Franta si Portugalia, ambele in Nations League, pariul zilei poate incluce un succes al sau.

Selectionerul Janne Andersson isi poate duce elevii pe primul loc in grupa, are tot ce poate oferi fotbalul sudez mai bun la dispozitie, exceptie Zlatan Ibrahimovic.

Kosovo

Reprezinta una dintre nationalele cu o ascensiune fulminanta in ultimii ani, dat fiind faptul ca a fost recunoscuta ca si membra FIFA in anul 2016, cu toate ca disputase unele jocuri amicale inca din 2013.

Bernard Challandes are un lot foarte bun la dispozitie cu jucatori din Serie A, Ligue 1, Premier League sau Eredivisie, in ciuda faptului ca are o populatie de sub doua milioane locuitori.

Vedat Muriqi (Lazio), Milot Rahica(Norwich), Bersant Celina(Ispwich), Amir Rrahmani (Napoli), Mergim Vojvoda (Torino), Fidan Aliti (Zurich) sau Florent Hadergjonaj (Kasimpasa) sunt intre cei mai importanti jucatori.

Parcursul sau in aceasta grupa nu este unul de exceptie totusi, o singura victorie, 1-0 in Georgia, 3 esecuri si o remiza, 1-1 pe teren propriu cu Grecia sunt rezultatele obtinute.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Suedia (4-4-2): Olsen – Krafth, Lindelof, Danielson, Augustinsson – Claesson, Olsson, Svanberg, Forsberg – Isak, Kulusevski.

Kosovo (4-3-3): Muric – Hadergjonaj, Rrahmani, Aliti, Vojvoda – Halimi, Dresevic, Loshaj – Kastrati, Muriqi, Rashica.

Vezi aici toate cotele pentru Suedia – Kosovo!

Absenti.

Suedia: Zlatan Ibrahimovic, Isaac Kiese Thelin, Mattias Johansson – accidentati.

Kosovo: Valon Berisha, Arber Zeneli, Bernard Berisha, Blendi Idrizi – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Partida tur castigata de Suedia scor 3-0 este singurul meci oficial intre cele doua reprezentative de pana acum.

Ponturi pariuri Suedia – Kosovo – Lily84.

Kosovo are in componenta cativa jucatori de buna calitate, dar este inca departe de a se putea lupta de la egal la egal cu fortele continentului, iar Suedia reprezinta o echipa extrem de puternica.

Nordicii au avut un singur pas gresit in aceste preliminarii, iar pe teren propriu au cedat in ultimii 3 ani doar cu Franta si Portugalia, asta spune multe despre forta Suediei acasa.

Data fiind miza intalnirii ma astept ca elevii lui Janne Andersson sa inceapa tare jocul si sa nu ofere nicio sansa adversarilor, au o linie ofensiva puternica, dar in acelasi timp tehnica rapida si inventiva.

Poti paria pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Netbet. Citeste din articolul Cod bonus Netbet cum poti lua bonusul de 500 LEI la inregistrare!

Pronostic Suedia – Kosovo: victorie Suedia & peste 1.5 goluri cota 1.70