Pont Swiatek – Ruse – WTA Roma – 11.05.2022

Forma BAD93: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici BAD93
Procentaj: 39%
Castigate: 11/28
Unitati: -807

Cu toate ca pierduse in faza calificarilor, Ruse a profitat de statutul de lucky looser si s-a impus in prima runda de la Roma. In turul secund o va avea drept adversara pe nimeni alta decat Iga Swiatek, liderul WTA si cea mai in forma jucatoare din circuitul feminin.

pronosticuri pariuri swiatek vs ruse

Iga Swiatek

In acest moment, Iga are nu mai putin de 23 victorii consecutive, partide care au ajutat-o astfel sa castige competitiile de la Miami, Indian Wells, Doha si Stuttgart.

La Madrid, aceasta a fost nevoita sa se retraga inainte de startul competitiei, fiindca a simtit nevoia sa se odihneasca.

Referitor la participarile anterioare de la Roma, poloneza este detinatoarea trofeului din anul precedent, in timp ce la prima sa presenta a fost eliminata inca din prima runda.

Gabriela Ruse

Revenita dupa o accidentare care a tinut-o pe “bara” timp de o luna, Gabi a ajuns pana in turul secund al calificarilor, unde a fost nevoita sa se retraga in partida cu Davis.

Totusi, statutul de lucky looser a facut-o sa joace in primul tur, unde a produs surpriza si a eliminat-o pe Shelby Rogers.

Este pentru prima data cand conationala noastra joaca la acest turneu din Italia.

Întâlniri directe

In 2018 a avut loc singurul duel direct dintre cele 2 jucatoare, tot pe zgura.

Atunci, Iga a avut nevoie de 3 seturi pentru a se impune, scor: 2-6, 6-1, 6-2.

Pronostic Swiatek – Ruse

Sincer sa fiu, un vad alt deznodamant decat o victorie clara a polonezei.

In mod cert, Gabi n-a reusit sa se refaca complet si nu o vad sa forteze o eventuala accidentare.

De celalalta parte, Iga trece printr-o perioada de senzatie, este odihnita dupa saptamana de pauza, asadar va da tot ce are mai bun acum.

Swiatek este genul de jucatoare care daca se impune in primul set, in majoritatea situatiilor il castiga si pe cel de-al doilea.

Are nevoie sa-si apere punctele castigate in sezonul precedent, asadar mi-e greu sa cred ca Ruse poate sa produca surpriza.

Pronostic: Victorie Swiatek & Sub 18.5 game-uri, cota 1.55!

Leave a Comment: