Tara Galilor – Bulgaria ponturi pariuri 06.09.2020

Forma ionel_iulian94: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 60.6%
Castigate: 20/33
Unitati: -7

Tara Galilor va juca in compania nationalei Bulgariei in runda a 2-a din UEFA Nations League. Partida se disputa duminica, pe Cardiff City Stadium. VEZI mai jos pontul pe care mizez! Cota: 1.55 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

tara galilor - bulgaria ponturi pariuri

Tara Galilor.

Vine dupa succesul din Finlanda; s-a impus cu 0-1 (singurul gol al partidei a fost marcat de Kieffer Moore). Este neinvinsa in precedentele 7 meciuri oficiale si amicale (5 victorii si 2 egaluri).

Este cu cel putin 1 gol marcat in 10 din ultimele 11 partide. NU a incasat gol in ultimele 3 meciuri.

S-a descurcat bine in ultimele jocuri de acasa; in precedentele 4 jocuri oficiale de pe propriul teren a inregistrat 3 victorii si 1 egal.

statistici tara galilor - bulgaria

Bulgaria.

In prima runda din UEFA Nations League a facut 1-1 pe propriul teren cu nationala Irlandei (a preluat conducerea in minutul 56, insa s-a vazut egalata in ultimele minute ale partidei (90+3)).

Prezinta un bilant slab pentru ultimele meciuri pe care le-a disputat; in ultimele 15 meciuri oficiale si amicale a inregistrat 1 succes, 6 egaluri si 8 infrangeri. Este cu cel putin 1 gol incasat in 14 din precedentele 16 jocuri.

In 5 din ultimele 6 partide pe care le-a disputat s-au marcat sub 2.5 goluri.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tara Galilor (4-2-3-1): Hennessey – Roberts, Lockyer, Ampadu, Davies – Morrell, Levitt – Bale, Harry Wilson, Daniel James – Moore.

Bulgaria (4-1-4-1): Georgijev – Popov, Zanev, Dimitrov, Nedyalkov – Kostadinov – Ivanov, Malinov, Kraev, Nedelev – Delev.

Vezi aici toate cotele pentru Tara Galilor – Bulgaria!

Absenti. 

  • Tara Galilor: nu sunt anuntate absente notabile.
  • Bulgaria: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • Tara Galilor a castigat 2 din precedentele 3 intalniri directe.
  • In ultimele 4 dispute directe s-au marcat sub 2.5 goluri.

Ponturi pariuri Tara Galilor – Bulgaria – ionel_iulian94.

Tara Galilor este nationala mai valoroasa si de aceea cred ca va reusi sa se impuna in partida de duminica. De asemenea, din punctul meu de vedere va conta destul de mult si faptul ca meciul se va juca la Cardiff, pe Cardiff City Stadium.

Nationala pregatita actualmente de Ryan Giggs s-a descurcat destul de bine in ultimele meciuri pe care le-a jucat, reusind sa castige 5 din precedentele 7 partide (5 victorii si 2 egaluri). Tara Galilor a castigat fiecare din ultimele 3 meciuri, insa cel mai imporant detaliu este dat de faptul ca NU a primit nici macar 1 gol in aceste 3 succese.

De partea cealalta, nationala Bulgariei nu traverseaza o perioada prea buna, reusind sa obtina 1 singur succes in ultimele 15 jocuri oficiale si amicale. Nationala pregatita de Georgi Dermendzhiev incaseaza gol destul de des.

Pronostic Tara Galilor – Bulgaria & Cota: Rezultat meci: Tara Galilor – 1.55

Click aici pentru a paria pronosticul!

Leave a Comment: