Caută
Close this search box.

Tara Galilor – Cehia ponturi pariuri 30.03.2021

Tara Galilor Cehia Ponturi Pariuri

Nationala Cehiei este in cautarea unui nou rezultat pozitiv. In etapa a 3-a din Calificarile pentru Cupa Mondiala din 2022, nationala pregatita de Jaroslav Silhavy va juca impotriva reprezentativei Tarii Galilor. Meciul se va disputa marti, la Cardiff, incepand cu ora 21:45. Vezi mai jos care sunt cei 4 jucatori de baza ai Cehiei care revin in acest joc.

Tara Galilor Cehia Ponturi Pariuri

Tara Galilor.

In runda precedenta a stat. Insa, a disputat un joc amical in compania nationalei Mexicului; s-a impus cu 1-0, singurul gol al partidei fiind marcat de Kieffer Moore in minutul 11.

In singurul meci pe care l-a disputat pana acum in aceste preliminarii, a suferit un esec; a fost invinsa de Belgia cu 3-1; Harry Wilson a marcat singurul gol al galezilor.

Joe Allen s-a accidentat in meciul cu Belgia si este destul de probabil ca mijlocasul celor de la Stoke sa nu poata evolua in acest meci.

Cehia.

A avut un parcurs foarte bun in aceste calificari; in prima etapa s-a impus cu 2-6 in fata Estoniei, iar in runda trecuta a reusit sa tina piept nationalei Belgiei si sa scoata 1 punct (1-1 rezultat final).

4 jucatori de baza revin, dupa ce in meciul cu Belgia cei 4 nu au putut fi folositi ca urmare a restrictiilor impuse de Bundesliga din cauza pandemiei de COVID-19. Este vorba despre Vladimir Darida, Patrik Schick, Pavel Kaderabek si Jiri Pavlenka. Toti 4 au sanse mari sa fie inclusi in primul 11.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tara Galilor (4-4-2): Ward – Roberts, Mepham, Rodon, Lawrence – Harry Wilson, Joseff Morrell, Ampadu, James – Kieffer Moore, Bale.

Cehia (4-2-3-1): Pavlenka – Kaderabek, Celustka, Kudela, Boril – Soucek, Darida – Provod, Barak, Jankto – Schick.

Absenti.

  • Tara Galilor: Allen.
  • Cehia: nu sunt anuntate absente notabile.

Istoric Confruntari Directe.

  • Cehia a iesit neinvinsa din precedentele 3 intalniri directe (2 egaluri si 1 succes).

Ponturi pariuri Tara Galilor – Cehia – ionel_iulian94.

La predictii pariuri de la Calificarile Cupei Mondiale 2022 recomand predictia V2 (returnare de miza in caz de egalitate) la confruntarea Tara Galilor – Cehia.

Pronosticul V2 este cotat cu 1.79 la PublicWin. Vezi in acest articol cu Pareri PublicWin ce spun specialistii despre casa de pariuri.

Nationala Cehiei a avut evolutii solide si impresionante in aceste preliminarii si cred ca va face un nou joc bun si va scoate cel putin o remiza. Va conta mult si faptul ca Cehia se poate baza din nou pe cei 4 jucatori importanti care au absentat in disputa cu Belgia (Pavlenka, Kaderabek, Darida si Schick).

De partea cealalta, Tara Galilor nu a avut o evolutie satisfacatoare in singurul meci pe care l-a jucat in aceste calificari, pierzand cu 3-1 in fata reprezentativei Belgiei.

Pronostic Tara Galilor – Cehia & Cota: V2 – 1.79