Tara Galilor – Irlanda ponturi pariuri 15.11.2020

Forma AlexK: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici AlexK
Procentaj: 27.3%
Castigate: 6/22
Unitati: -1187

Ziua de duminica aduce unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri pe hartie, liderul grupei a patra, Tara Galilor, intalnind una din cele mai iesite din forma echipe ale momentului! VEZI mai jos pronosticul de cota 2.15 oferit la agentia de pariuri online Fortuna!

tara galilor irlanda ponturi pariuri 15112020

Tara Galilor.

Tara Galilor incearca sa-si pastreze fotoliul de lider in grupa de Liga Natiunilor si sa ramana favorita la promovarea in prima grupa valorica a acestei competitii, iar o victorie pe teren propriu le-ar creste considerabil sansele acestora.

Echipa a trecut printr-un scandal ce a dus la demisia lui Ryan Giggs, antrenorul fiind arestat pentru violenta domestica, iar acest lucru s-a vazut in amicalul cu Statele Unite, incheiat cu o remiza alba.

Punctul forte al echipei este defensiva acestora, echipa primind goluri doar in partida cu Anglia in ultimele 8 partide, dar acestia trebuie sa isi imbunatateasca jocul ofensiv, 2 din ultimele 3 partide incheindu-se fara gol marcat.

Irlanda.

Irlanda trece printr-o perioada extrem de nefasta, echipa nu a mai reusit o victorie de nu mai putin de sapte partide, perioada in care a pierdut 4 meciuri si a reusit 3 remize.

Acest meci nu mai are nicio miza pentru echipa condusa de Stephen Kenny, echipa neavand sanse la castigarea grupei, iar meciul din ultima etapa cu Bulgaria fiind mai important, atunci fiind in joc ramanerea in esalonul secund al acestei competitii.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Tara Galilor (4-2-3-1): Ward; Williams, Mepham, Rodon, Davies; Ampadu, Smith; Bale, Brooks, James; Moore.

Irlanda (4-3-3): Randolph; Doherty, O'Shea, Long, Brady; Molumby, Hourihane, Hendrick; Curtis, Idah, McClean.

Absenti.

Tara Galilor: Hennessey, Davies, Ramsey.

Irlanda: Egan, Stevens, Robinson.

Istoric Confruntari Directe.

Meciul tur intre cele doua formatii s-a terminat cu o remiza alba, iar acum 2 ani Tara Galilor a reusit sa castige ambele partide disputate contra Irlandei.

Ponturi pariuri Tara Galilor – Irlanda – AlexK.

Doua echipe la poli opusi de forma se intalnesc duminica seara intr-un duel in care Irlanda nu are nimic de castigat in afara de o victorie de moral, iar Tara Galilor are totul de pierdut in cazul unui rezultat negativ, ei avand nevoie de o victorie pentru pastrarea fotoliului de lider al grupei.

Cu toate ca galezii au mari probleme in a marca in ultima perioada, defensiva acestora este exceptionala, iar acest lucru ii poate ajuta sa obtina o victorie la limita.

Avand in vedere diferenta de forma dintre cele doua echipe si plusul de valoare al echipei galeze, voi miza pe o victorie acestora la o cota atractiva oferita de agentia de pariuri online Fortuna!

Pronostic Tara Galilor – Irlanda 1 – Cota 2.15!

Leave a Comment: